alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

LARM ELLER ALARM?

TAK FOR DIT BESØG!

Ja! Om man er til det ene eller det andet, så tager GSA Secure altid effektiv hånd om dine ansattes sikkerhed. Det er ikke midlet alene der er afgørende - men målet om at skabe sikkerhed og dermed tryghed for alle medarbejdere.

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Kampagne jan 2020 - feb 2020

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

LARM ELLER ALARM?

TAK FOR DIT BESØG!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Kampagne dec 2019 - jan 2020

Få glade, trygge og mere stabile medarbejdere!

For lidt under *5 kr. i døgnet kan vi give en medarbejder, top professionel personsikring døgnet rundt – hele året.

Et styk gratis overfaldsalarm fra GSA Secure. Værsgo!

Denne “give away”, som ved et hårdt træk i “nøgleringen”, larmer med mere end 120db. Denne type overfaldsalarm er effektiv på den meget korte bane.

Vi har sendt den for at gøre dig opmærksom på to ting. 1) Det er yderst vigtigt, at dine medarbejdere føler sig sikre på deres job. 2) Man kan nu få en overfaldsalarm, som er yderst effektiv, uden at skulle betale “kassen”.

Men skal vi kunne hjælpe effektivt på den lange bane, er det nødvendigt at benytte en væsentlig mere professionel og effektiv alarmtype… Læs herunder hvorfor.

BEMÆRK, AT DEN MEDSENDTE ALARMENHED KUN ER EN “GIVE AWAY” GIMIK OG KAN IKKE ANBEFALES TIL PROFFESIONELT BRUG! 

GSA Secure tilbyder kort fortalt

Effektiv personsikring

Top professionel personsikring- alle dage, hele året – inklusiv helligdage.

Proff alarmcentral

Autoriseret alarmcentral med døgnbemanding og direkte opkald til Politi.

Sikker overfaldsalarm

En af markedets bedste og mest sikre overfaldsalarmer med 4G og 2-vejs kommunikation.

Private vagter

Mulighed for ekstra sikring af mere end 1000 sikkerhedsvagter fordelt over hele Danmark.

Smart Alarmplatform

Sikker alarmplatform – alle overfaldsalarmer opsættes, effektueres og kontrolleres.

Glade medarbejdere

Glade, trygge medarbejdere og der igennem en bedre bundlinje!

Personsikkerhed har første prioritet

Vold og verbale overfald mod bl.a. parkeringsvagter er et stigende problem. ”Lunten på folket er blevet kortere med årene og de er meget hurtigere til verbalt at overfuse os.

Der er desværre også den lille gruppe personer, som ikke har en automatisk stop knap, når først de er kørt ud af sporet. Her optrappes situationen meget hurtigt og kan ende i en fysisk udadreagerende reaktion”. Fortæller Thomas, som til daglig er P-vagt.

Et af Danmarks største P-selskab har taget konsekvensen og valgt, at alle deres P-vagter skal have en Overfaldsalarm fra GSA secure, som en del af løsningen for den personlige sikkerhed for medarbejderne.

Det er ikke altid, at interaktionen mellem P-vagten og borgeren sker hvor der er andre tilstede og det SKAL være muligt for deres P-vagter at få den fornødne hjælp så hurtigt som muligt. Overfaldsalarmen har også det formål, at de kan virke forebyggende, så interaktionen i mindre grad udvikler sig til en tilspidset situation, hvor der er behov for hjælp af en eller anden slags.

GSA Brochure

GIVER MIG SIKKERHED PÅ JOBBET

“Overfaldsalarmen fra Alarmselskabet, giver mig en større sikkerhed i hverdagen, og skaber dermed den tryghed, jeg har behov for, for at udfører mit arbejde effektivt. Det er godt at vide, at alarmen altid er lige ved hånden og skulle der ske noget, er hjælpen tæt på.”

Thomas P-Vagt

I brochuren finder du en beskrivelse af vores services til Overfaldsalarmen.

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm
Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm
Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm
Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Effektiv personlig overfaldsalarm

En overfaldsalarm skal virke, når man har brug for den. Derfor leverer vi kun de bedste og mest stabile alarmer. De er gennem testede og udmærker sig ved at have en lang batteritid og en god holdbarhed.

De er både støv- og vandtætte, så de kan holde til livet på arbejdspladsen, de fylder ikke meget og er ekstremt nemme at betjene. Har din virksomhed et specielt behov eller ekstra krav til alarmen, så kontakt os, så vi kan finde den helt rigtige løsning for jer.

Serie 8 og henvender sig fortrinsvis til den professionelle, som har brug for en yderst effektiv og meget holdbar alarm. Selvom Serie 8 har mange funktioner, er den holdt i et meget enkelt design. Derfor er der kun to knapper på alarmen, én tænd/sluk knap samt én stor SOS-knap på fronten. Således kan SOS-knappen findes lynhurtigt og hjælpen er på vej. Sådan mener vi det skal være – Enkelt og ligetil.

Serie 8 er testet i samarbejde med en af Danmarks største P-selskaber for at sikre, at holdbarheden og funktionaliteten er helt i top. Derfor kan vi med god samvittighed give Serie 8 vores varmeste anbefaling – ønsker man personlig sikkerhed i absolut top-klasse.

Hvem kan have gavn af en alarm?

Alle, som i sit arbejde der på den ene eller anden måde er udsat i sin jobfunktion for evt. ulykke, overfald etc. kan dermed have brug for en Overfaldsalarm.
Dog er der alligevel nogle brancher, som skiller sig ud da risikoen for overfald, trusler og ulykker her er væsentlig større end normalt. Vi har beskrevet nogle af dem herunder.

Som P-vagt møder man mange forskellige slags mennesker. Mange er måske stressede over tiden og kan fare hurtigt op over udsigten til en uforudset udgift, som en p-bøde kan være. Nogle mennesker bliver endda så hidsige, at de ikke kan kontrollere sig selv. Det er her, hvor der ikke er langt til trusler om vold og volden selv ikke er langt fra ord til handling.

Den bekymring medarbejderen går rundt med til daglig kan mindskes ved, at de udstyres med en Overfaldslarm. Alarmen kan have en forebyggende virkning, så de tilspidsede situationer bliver mindre eller slet ikke forekommer – hvilket er det vi stræber efter.

Detailhandlen er i større grad blevet en udsat gruppe. De senere år er det blevet sværere for tyvene at skaffe kontanter, da der bliver handlet kontantløst i større grad. Derfor går tyvene efter de vare, som hurtigt kan omsættes til kontanter. Det sker ofte i ydertimerne, hvor bemandingen og antal af kunder er betydelig lavere. Usikkerheden i, at en evt. kollega måske er langt væk eller slet ikke tilstede, kan reduceres betydeligt i form af en Overfaldsalarm.

Fordelen for indehaveren ved at tlbyde mearbejderne en Overfaldsalarm er mange og klart et plus for forretningen. Vælges der et abonnement inklusiv alarmcentral er hjælpen ikke længere væk end ét tryk og der kan kommunikers direkte med hjælpen i den anden ende.

Som biludlejer har I nu muligheden for at tilbyde Jeres kunder en ekstra service, i form af personlig sikring. Kunderne går i dag mere og mere efter, hvad de får ekstra for deres penge end tidligere. Gør noget ekstra for kunderne…

Tilbyd en Tryghedsalarm evt. som en del af lejepakken til f.eks. VIP kunden, erhvervs kunden eller som et ekstra tilkøb på ligefod med tilkøb af ekstra chauffør. Det betyder, at de har muligheden for at tage en Tryghedsalarm med sig rundt og ikke kun i bilen. Ved en nødsituation ringer enheden op til en autoriseret døgnbemandet alarmcentral, som derefter alarmere det nødvendige beredskab og dirigere dem til enhedens GPS lokationen.

Som professionel byggemarked skal man have åben når kunderne har behov for det. Det betyder tidlige åbningstider men ofte også lidt bemanding.

Det kan give nogle ikke så hensigtsmæssige situationer for medarbejderen som åbner butikken alene. Personer som vil have fat i varene er ofte ligeglad med, hvordan de får fat i dem. Her kan en Overfaldsalarm gøre en en forskel og give medarbejderne trygheden og sikkerheden tilbage.

Som ansat på en tankstation har man kontakt til mange forskellige typer mennesker i løbet af sin vagt. Det kan være en udsat jobfunktion, da der ofte også er åbent i ydertimerne. Der kan både være risiko for vold, overfald og tyveri.

Med en Overfaldsalarm er det muligt at komme i kontakt med en autoriseret døgnbemandet alarmcentral med ét tryk på ca. 3 sek. og hjælpen er på vej.

Der er selvfølgelig mange flere brancher, som kan have gavn af en Overfalds/Tryghedsalarm, som ikke er beskrevet her. Hvor ens arbejde gør, at man er mere udsat end andre og den personlige sikkerhed meget hurtigt kan blive sat på prøve. Hvor en alarm kan gøre, at man er i bedre stand til at udføre sit job, da muligheden for hurtig hjælp er lige ved hånden.

Transparente priser helt uden overraskelser

*Bemærk – Kampagnepris er pr. alarmenhed og gælder kun modellen GSA Secure Serie 8 i en begrænset periode.
Læs det med småt og hent vores aftalevilkår nederst på siden.

*5kr. Gælder ved bestilling af Tele Alarm abonnement.

*SKAL I BESTILLE MERE END 20 ALARMENHEDER, KONTAKT DA KUNDESERVICE FOR ET SKRÆDDERSYET TILBUD.

KAMPAGNEPRISEN GÆLDER INDTIL 31. MARTS 2020

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

KAMPAGNE KODE: gsa120db

Vælg en overfaldsalarm som er stabil og sikker

Serie 8 er en yderst effektiv overfaldsalarm, der er gennemtestet – som alle vores modeller og kan holde til det meste.

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Fås i Sort

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med bælteclips

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med STOR SOS knap!

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Lille af størrelse og
simpel opladning

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hurtig og enkel oplader

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

GSA Secure Serie 8 leveres fuldt funktionsdygtig og klar til brug med præ-installeret SIM-kort. Der er absolut INGEN tekniske opsætninger!

Størrelse: 64 x 39 x 19 mm  Vægt: 55g

Mobilnetværk: TDC eller Telenor 2G/3G/4G GSM/GPRS. Frekvens: 2G: 900/1800MHz 3G HSPA: B1/B8 4G LTE CAT-1: B1/B3/B7/B8/B20

GPS følsomhed: Tracking: -165dBm. Re-acquisition: -160dBm. Acquisition: -148dBm. GPS nøjagtighed: 5-10 meter

Farve: Sort

Alarmcentralen kan se hvor enheden befinder sig via GPS direkte, indbygget 2-vejs kommunikation når der afgives alarm.

Kapasitet: 1100mAh. Standby tid: op til 7 Dage. Arbejdstid: max. 72 timer

Garanti: 1 år. Skulle enheden gå i stykker efter garantiens udløb eller bortkomme, kan en ny enhed erhverves for opstartsprisen.

Få dig et privat vagt klippekort

Som noget helt nyt kan du nu bestille et klippekort hos GSA Secure. Med et klippekort tilkøber du på forhånd et antal alarmkørsler af vores netværk af private vagtselskaber. Det betyder, at du kan nøjes med enten Tele Alarm- eller Kombi Alarm abonnement til din virksomhed. Således kan du spare på abonnementet hver måned. Alternativet til klippekortet er at bestille VIP Alarm abonnementet, hvor 3 alarmkørsler er inkluderet i prisen. Alarmkørslen varetages af vores netværk af private vagtselskaber, som er fordelt over hele landet.

Klippekortet fås i 4 forskellige størrelser 3, 5, 7 og 10 klip. Du definere, hvilket klippekort, som passer din virksomheds behov bedst. Jo flere klip dit klippekort er på, jo større er din besparelse.

*Bemærk, at et klippekort udløber efter 36 måneder, hvorefter et nyt klippekort skal bestilles.

Klippekortet virker til alle alarmkørsler i Danmark og til hundredvis af private vagter fordelt over hele landet. Ring 8643 9100 og hør mere om klippekortet og hvordan det eventuelt kan spare på omkostninger i din virksomhed.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Du er velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man – tors fra kl. 8.30 – 16.00 og fredag fra kl. 8.30 – 15.00

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan trykke på knappe herunder for at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man – tors fra kl. 8.30 – 16.00 og fredag fra kl. 8.30 – 15.00

GSA Secure er et alarmselskab, som står for sikkerhed af personer i deres erhverv.

GSA Server er alarmplatformen, som styrer og kontrollerer alle sikkerhedsfunktioner.

GSA Protect er indgangen for vagtselskaber og personer inden for sikkerhedsbranchen.

TIL DEN BÆRBAR BUTIKSALARM

VELKOMMEN

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

2 minutters Demo...

Den Bærbar Butiksalarm er til brug ved akut behov for hjælp både inde- og udenfor butikken...

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

Bærbar Butiksalarm

Ved behov for hjælp, trykkes på den Bærbar Butiksalarm og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

Det behøver hverken være dyrt eller kompliceret at få et effektivt alarmsystem imod overfald og hjælp ved tyveri i butikken.

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om den Bærbar Butiksalarm.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp i butikken

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Knappen på alarmen holdes nede i få sekunder - med det samme er der kontakt til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere den nødstedte.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

HJÆLP!!!

Alarmen har med det samme kontakt til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

TIL ALARMSELSKABET

VELKOMMEN

2 minutters Demo...

En overfaldsalarm eller tryghedsalarmer er til brug ved akut behov for hjælp... Alarmen virker alle steder hvor der er mobil dækning.

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

OVERFALDS & TRYGHEDSALARM

Ved behov for hjælp, trykkes på alarmen og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

For en pris kun 149,- pr. måned kan du sikre en medarbejder i din virksomhed

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om personsikkerhed.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp alle steder