GSA Secure har den store glæde at kunne fortælle, at et af Danmarks største parkeringsselskaber – Q-Park skifter til alarmselskabet GSA Secure.

Adm. Direktør for alarmselskabet GSA Secure, René Rodam, er selvsagt meget glad og tilfreds med, at Q-Park valgte os som deres fremtidige partner og leverandør af sikkerhedsløsning til deres p-vagter. Vi har arbejdet intensivt igennem en længere periode, for at optimere alarmsystemet til at kunne håndtere og administrere et så stort og topprofessionelt p-selskab som Q-Park.

Regionschef Mikael Beck hos Q-Park, som koordinerer alle overfaldsalarmer for Q-Park Danmark fortæller, at de P-vagter, som mødte ind på et fast mødested/kontor, benyttede sig af dele-overfaldsalarmer.
De P-vagter der ikke havde et fast mødested/kontor, havde deres egen personlige overfaldsalarm.
Alle P-vagter havde derfor altid en overfaldsalarm med på arbejde, men GSA Secure kunne tilbyde en ny og væsentlig mere fleksibel løsning, således, at alle vores P-vagter i Danmark, kan få udleveret deres egen personlige overfaldsalarm.
Dette er en optimal løsning og den giver en væsentlig større tryghed hos os alle og især hos P-vagterne. Samtidig giver løsningen os mulighed for selv at administrere alle alarmenhederne via GSA Secure alarmplatform. Dette gør det nemt og overskueligt at danne sig et overblik over de mange overfaldsalarmer og vi skal ikke bruge så meget tid på administration. Mikael Beck tilføjer, at han er yderst tilfreds med den service Q-Park har modtaget fra alarmselskabet GSA Secure. Har der været nogle spørgsmål eller forslag til tilretning af diverse, er dette blevet løst effektivt og lynhurtigt.

René Rodam fra alarmselskabet GSA Secure konstaterer desuden, at der i dag skal bruges en helt anden form for personlig sikkerhed til p-vagter end tidligere. Vi ser, at der i stigende grad bliver brugt både verbalt, men også fysisk vold mod personer på arbejde. Derfor, er det blevet nødvendigt med en højere sikkerhed omkring personalet generelt. Lunten er blevet noget kortere og det er ikke lang tid siden, hvor der var en kedelig sag i medierne med en p-vagt, der blev overfaldet af flere gerningsmænd på åben gade. Det er altid irriterende at modtage en parkeringsafgift. Det har vi nok alle prøvet og det er der ikke meget sjov ved. Men det er selvfølgelig totalt uacceptabelt at overfalde en p-vagt, som kun udfører sit arbejde.

GSA Secure er et alarmselskab, som varetager den personlige sikkerhed for erhverv. Det kan både være i forbindelse med overfaldsalarmer men også tryghedsalarmer, som har til formål at fremskaffe hurtig hjælp, hvis man skulle komme ud for en ulykke. Der er desværre stadig mange mennesker, som kommer ud for alvorlige ulykker på jobbet. Ofte arbejder de alene og har derfor ikke mulighed for at få hjælp fra kollegaer. Har de ikke en mobiltelefon? tænker man. En mobiltelefon er kun anvendelig, hvis man kan håndtere at låse den op og op til flere tryk for at få hjælp. Ofte er personen så chokeret, at de simpelthen ikke kan ringe 112. Lige der er en tryghedsalarm, hvor et enkelt tryk gør, at man kan få meget hurtig hjælp, alt afgørende for udfaldet.

Kontakt: GSA Secure Adm. Direktør René Rodam 8643 9100 info@gsasecure.dk

Billedet: Til venstre: Mikael Beck, Regionschef Q-Park Til højre: René Rodam, Adm. Direktør GSA Secure

VIP Alarm >>>

såsom politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

Knappen på Butiksalarmen holdes nede i få sekunder - med det samme ringer enheden op til...

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på Butiksalarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, tilkalder de en privat vagt fra et lokalt vagtselskab, som hurtigt kan hjælpe med assistere personalet.

VIP Alarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på Butiksalarmen...

HJÆLP!!!

Butiksalarmen ringer med det samme op til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen og med det samme kører til stedet.

Tele Alarm >>>

VÆLG IMELLEM

Alarmselskabet har to sikkerhedsniveauer.
Forskellen på de to niveauer er at VIP Alarm har private vagter tilknyttet.

Tele Alarm

VIP Alarm

VIP Alarm >>>

såsom politi, ambulance samt de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

en døgnbemandet alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

Hold knappen på alarmen nede i få sekunder - med det samme ringer alarmen op til...

Ved overfald eller akut ulykke, trykkes der hurtigt på Alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, tilkalder de en privat vagt fra et lokalt vagtselskab, som hurtigt kan hjælpe med assistere.

VIP Alarm

Ved overfald eller akut ulykke, trykkes der hurtigt på Alarmen...

HJÆLP!!!

få sekunder efter ringer alarmen hurtigt op til en døgnbemandet alarmcentral, som med det samme...

De vil ved konstateret overfald, stille opkaldet videre direkte til Politiet, som tager over på sagen og med det samme kører til stedet.