For mig er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden.
Så sover konen også meget bedre om natten...

Til forhandlere af SOS Craftman Alarm

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

Så kan du hurtigt og nemt bestille en yderst effektiv SOS Craftsman Alarm for

Skal din bedre halvdel have bedre søvn om natten?

KUN 149,- pr. md.

Pris for SOS-alarmen kun 995,-

SOS Craftsman Alarm fra Alarmselskabet

Alarmselskabet er for dig, der ønsker at skabe en tryg og sikker hverdag for dine medarbejdere. Vi sætter den personlige sikkerhed i højsædet og arbejder hårdt på at sikre, at alle kan føle sig trygge på deres job. Tryghed på arbejdspladsen – alt i én samlet løsning.

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

nogen gange arbejder alene

arbejder med farlige maskiner

arbejder i et ekstremt miljø

arbejder hvor der ingen adresse er

arbejder i lukket rum eller siloer

arbejder med strøm eller elektronik

Eller ikke kan sproget så godt

HVEM KAN BRUGE EN
SOS CRAFTSMAN ALARM?

Hvis man eksempelvis:

Mange andre medarbejdere kan have brug for sikkerhed, ekstra beskyttelse og hurtig hjælp når de går på arbejde. Her kan en SOS Craftsman Alarm være til stor hjælp.

Ring 8643 9100 eller send os en besked nederst på siden. Vi hjælper gerne med en effektiv og sikker løsning!

Det højeste antal ulykker i fem år

s

Fakta om ulykker

Bygge- og anlægsbrancherne har de sidste 5 år haft det højeste antal arbejdsulykker i forhold til antal beskæftigede blandt alle 10 hovedbranchegrupper. Samtidig sker der mange ulykker på byggepladser for personer, der arbejder i virksomheder, som er registreret inden for andre brancher end bygge og anlæg. 

&

70 procent sker på byggepladeser

Op mod 70 pct. af alle ulykker i bygge- og anlægsbrancherne sker på byggepladser. Det betyder så, at omkring 30 pct. af ulykkerne inden for hovedbranchegruppen sker et andet sted end på en byggeplads.

r

Lodret fald giver mange ulykker

Hyppigste arbejdsulykker i byggeriet er ulykker ved lodret fald, akut fysisk overbelastning, kontakt med skarpe eller spidse genstande og at blive ramt af genstande. Lægges alle typer af
faldulykker sammen, udgør de næsten 1/3 af alle ulykker.

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

SOS Craftsman Alarmen er for alle som arbejder med håndværk

Vi har arbejdet intensivt på et nyt alarmsystem, som effektivt kan skabe større tryghed for alle udsatte medarbejdere inden for bygge, anlæg og industri.

Arbejder man eksempelvis alene, kan en SOS Craftsman Alarm give stor sikkerhed, for hurtig og effektiv hjælp, skulle en nødsituation opstå.

Du tænker måske at det givet er en dyr affære at anskaffe sig en SOS-alarm? Vi introducere nu et helt nyt alarmkoncept, hvor du kan bestille en SOS Craftsman Alarm til en pris på kun 995 kr og et månedligt abonnement til kun 149 kr.

Alt dette er vel og mærke inkl. døgnovervåget alarmcentral med direkte kontakt til Politi og Ambulance eller brandvæsen.

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

Craftsman Alarm har indbygget 4G, gps, mikrofon og højtaler

Alarmenheden Serie 1 henvender sig til alle  håndværkere, som har brug for en yderst effektiv og meget holdbar SOS-Alarm. Selvom alarmenheden har mange funktioner, er den holdt i et meget enkelt design.

Netop derfor har SOS-alarmen kun to knapper, én til at tænde og slukke for samt én stor SOS-knap på fronten. Således kan SOS-knappen lynhurtigt findes og man får dermed hurtigt hjælp. Sådan mener vi det skal være – Enkelt og ligetil.

SOS Farmer Alarmen på billedet – model Serie 1 er testet i samarbejde med Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. for at sikre, at holdbarheden og funktionaliteten er helt i top.

Serie 1 har indbygget automatisk “demoalarm”. Som betyder at du hele døgnet, nemt kan teste, om alle alarmenhedens funktioner er 100% i orden. Derfor kan vi med god samvittighed give SOS Craftsman Alarmen vores varmeste anbefaling – ønsker man personlig sikkerhed i absolut topklasse.

FORHANDLERE AF SOS CRAFTSMAN ALARM

ØNSKER DU AT BLIVE FORHANDLER?

Ønsker du eller din virksomhed at høre mere om mulighederne for at blive forhandler af SOS Craftsman Alarm? Så udfyld formen og vi vil kontakte dig meget snart.


Autoriseret Alarmselskab

Alarmselskabet er et danskejet alarmselskab, som er autoiseret af myndighederne til at varetage alarmopkald og vi følger selvfølgelig alle regler jævnfør persondata og dermed GDPR.

En del af Sikringsvagten

Alarmselskabet er medlem af Sikringsvagten og samarbejder med flere danske aktører omkring sikkerhed inden for flere forskellige brancher.