Kropskameraet løfter sikkerheden til nye højder...

Fremtiden inden for personsikring er her nu

Kropskamera, kropsbåret kamera eller bodycam… Kært barn har mange navne, men navnene dækker alle over det samme. Fremtiden inden for personsikkerhed er nu tilgængelig i en 4G version, der kan “live streame” video i høj kvalitet direkte til alarmcentralen, kunden eller hvortil det måtte ønskes.

Kropskamera med overfaldsalarm

Et kropskamera fra GSA Secure fungerer i princippet som en overfaldsalarm. Kameraet benytter samme alarmplatform, og man kan tilkalde hjælp på samme vis, som hvis man trykker på SOS-knappen på sin overfaldsalarm.

Forskellen er dog åbenlys. Et kropskamera optager samtidig alt, hvad der sker. Både lyd og billede sendes trådløst via 4G mobilnettet til alarmcentralen, så de kan give besked til et privat vagtselskab eller politiet. Med et kropskamera eller kropsbåret kamera løfter man sikkerheden til helt nye højder.

Da kropskameraet også er udstyret med GPS, kan man logge ind på alarmplatformen og følge kameraets position direkte på skærmen. Kropskameraet kan desuden fjernstyres og tændes via mobilnettet, hvis der opstår behov for dette. Alle videodata gemmes sikkert på GSA Secure Server.

Stabilitet og holdbarhed er essentielt

GSA Secure Kropskamera er gennemtestet, yderst stabilt og meget holdbart.
SOS CAM er støv- og vandtæt og kan uden problemer holde til dagligt brug.

Sender live video over 4G

GSA Secure

SOSCAM MS6

Med bælteclips og 2'' skærm

GSA Secure

SOSCAM MS6

Med STOR SOS knap!

GSA Secure

SOSCAM MS6

Med ekstra batteri og ladedock

GSA Secure

SOSCAM MS6

Med Night Vision op til 15 meter

GSA Secure

SOSCAM MS6

Sender live video over 4G

GSA Secure

SOSCAM MS6

GSA Secure

SOSCAM MS6

Med STOR SOS knap!

GSA Secure

SOSCAM MS6

Med ekstra batteri og ladedock

GSA Secure

SOSCAM MS6

GSA Secure leverer kun gennemtestede kameraer, der lever op til de højeste standarder. Vores produkter er fleksible og pålidelige og er med til at skabe øget tryghed blandt vagter, sikkerhedspersonel og politi. Erfaringerne med kropskamera eller Bodycam (BWC) er væsentligt større i USA, hvor politi og vagtselskaber har brugt dem i flere år. Det har været med til at øge opklaringsgraden betydeligt, da kameraet gør det muligt at dokumentere med både lyd og billeder, hvad der reelt er foregået i en overfaldssituation.

GSA Secure er et 4G, GPS og WIFI Real-time videoovervågnings kamera
2 stk. 1950mAh batterier.
32 Mega pixel opløsning
1296p High Definition Video
Infrared Night Vision Indbygget 2 stk LED’er,oplyser op til 15 meter fra kameraet og billedet er derfor stadig klar om natten.
Optageopbevaring er mere stabil og sikrere med indbygget SD-kort
t

Kropskamera eller overfaldsalarm?

Et kropskamera yder en høj grad af sikkerhed, men der er også mulighed for at kombinere kropskameraet med en overfaldsalarm, så man øger sikkerhedsniveauet yderligere. GSA Secure er altid klar til at råde dig og din virksomhed, så I får den helt rigtige løsning.