Vi har en enkel, prisbillig og transparent forretningsmodel

Vælg det sikkerhedsniveau, som passer til din virksomheds behov.


Det er selvfølgelig ganske GRATIS og helt UFORPLIGTENDE at få en online demonstration

Udfyld formen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

FÅ EN DEMONSTARTION!

lave priser og ingen pludselige overraskelser

En Telealarm er:

Tryghed til alle ansatte.

Virker overalt, både indenfor som udenfor.

Yderst effektiv med opkald til alarmcentral.

Direkte kontakt til politi ved overfald.

En VIP Alarm+ er:

Tryghed til alle ansatte.

Virker overalt, både indenfor og udenfor.

Yderst effektiv med opkald til alarmcentral.

Direkte kontakt til politi ved overfald.

Tilkald af vagt fra privat vagtselskab.**

Alarmkørsel med simpel klippekortsløsning.

*Bemærk – Opstartspris er pr. enhed. Læs det med småt og hent vores aftalevilkår nederst på siden.
**VIP Alarm+ er inkl. én (1) alarmkørsel om året. Har I bruge for flere alarmkørelser, vil vi anbefale et klippekort. Dette er enkelt og nemt at overskue og I har altid privat vagter til at hjælpe og assistere i nødsituationer. Uden klippekort er prisen for én alarmkørsel med privat vagt kr. 1.999,- ex. moms. Ved bestilling af flere alarmenheder kan der være rabatter at opnå. Kontakt os i dag for at få et tilbud.

Bestil klippekortet online

Nu kan kan man med fordel bestille et klippekort hos Alarmselskabet. Med et klippekort tilkøber man på forhånd et antal alarmkørsler med et privat vagtselskab. Det betyder, at man kan nøjes med et VIP abonnement – således kan man reducere omkostningerne på abonnementet hver måned. Klippekortet virker til både butiksalarm, overfaldsalarmen og tryghedsalarm. Alternativet til klippekortet er VIP+ Alarm abonnementet, hvor 1 stk. alarmkørsel er inkluderet i prisen. Alarmkørslen varetages af private vagtselskaber, som dækker hele landet.

Klippekortet fås i 4 forskellige størrelser 3, 5, 7 og 10 klip. Bestil det klippekort, som passer jeres virksomheds behov bedst. Jo flere klip klippekortet er på, jo større er jeres besparelse.

*Bemærk, klippekortet udløber automatisk efter 18 måneder, hvorefter et nyt klippekort skal bestilles.

Vælg det klippekort som passer din virksomhed bedst.

Pris pr. klip kun: 1.699,00 kr. Besparelse: 900,00 kr.

Pris pr. klip kun: 1.599,00 kr. Besparelse: 1.999,00 kr.

Pris pr. klip kun: 1.399,00 kr. Besparelse: 4.198,00 kr.

Pris pr. klip kun: 1.199,00 kr. Besparelse: 7.996,00 kr.

Besparelsen er udregnet efter en fast pris ved alarm på kr. 1.999 pr. kørsel af privat vagtselskab. Alle priser er ekskl. moms.

Det med småt:

Første måneds abonnement er selvfølgelig inkluderet i opstartsprisen, og vi sender naturligvis alarmerne uden beregning.

Fortrydelse af bestilling

Skulle du have fortrudt dit valg af abonnement, kan dette altid ændres til et andet abonnement uden yderligere omkostninger. Opstartsprisen betales kun én gang.

I opstartsprisen er inkluderet første måneds abonnement. Opstartsprisen vil blive tilbagebetalt, såfremt du fortryder bestillingen inden for 30 dage. Fortrydelsen af købet kan kun ske ved, at enheden leveres tilbage i samme stand som som modtaget.

Ønsker du at returnere alarmenheden, sender du blot kassen med alarmenheden samt indhold retur til vores adresse, Niels Brocks Gade 10A, 8900 Randers C. Sørg for at vedlægge dit kontonummer. Vi vil derefter annullere din bestilling og tilbagebetale det indbetalte beløb hurtigst muligt. Ved abonnementskift betales/udbetales differencen imellem abonnementerne. Opstartsprisen udbetales ikke efter fortrydelsesfristens udløb.

Oprettelse af konto

Bemærk venligst, at det er nødvendigt at oprette en konto ved bestilling, da din virksomhed efterfølgende skal have mulighed for at ændre i de oplyste data. Vi sender kun beskeder til den, som bestiller alarmerne, og vedkommende får automatisk status som administrator (Admin) på Alarmplatformen.

Tele Alarm dækker det meste af verden. Alarmerne kræver forbindelse til GSM/2G/3G/4G netværket. VIP+ Alarm – med privat vagtselskab – dækker kun i Danmark.

Såfremt der ikke kan opnås kontakt til de personer, som er defineret i forholdsordren, og alarmcentralen i yderste konsekvens bliver nødsaget til at sende en vagt, vil der blive opkrævet et gebyr på DKK 1.999,00.

Klippekort: Ved kørsel af et privat vagtselskab til en alarm eller fejlalarm udløser det et klip på klippekortet. Er klippekortet opbrugt ved kørslen opkræves et gebyr på DKK. 1.999,00.

Klippekortet udløber automatisk efter 18 måneder og skal derefter købes på ny – uagtet om alle klip er opbrugt.

Bemærk venligst: Alarmselskabet’s butiks-, overfalds- og tryghedsalarm, må kun benyttes til nødopkald. Dette er, når en person er i umiddelbart fare for overfald eller er ramt af en ulykke. Misbruges alarmsystemet til andet formål, risikerer man lukning af abonnementet med øjeblikkelig virkning.

Vi henviser i øvrigt til vores aftalevilkår. Alle priser er ekskl. moms.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man - tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 - 15.00.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man - tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 - 15.00.