Alarmselskabet Serie 1

DKK379,00DKK479,00 Ekskl. moms

Vælg eventuelt sikringsniveau her:

Clear
SKU: 0000000000001 Category:

Description

Alarmselskabets Serie 1 er det nyeste skud på stammen. Det er fusionen af Serie 8 og Serie 9, samtidig er der kræset lidt mere for detaljen og tilføjet lidt ekstra funktioner. Den har en stor LCD skærm, hvorpå man kan se tid, dato, batteri, signal, temperatur, hjerterytme og skridt. Ligesom Serie 8 er den vandtæt IP67, hvilket betyder den er 100% støvtæt og kan være i vand ned til 1m dybde i op til 30 min. Serie 1 kommer i med en kraftig gummirem, så den er behagelig at have på håndleddet. Det gør, at den er nem at have med rundt på arbejdet, og enheden er altid at finde i krise situationer.

Selvom Serie 1 har mange funktioner, er den holdt i et meget enkelt design. Derfor er der kun tre knapper på alarmen, én til at tænde og slukke samt én stor SOS-knap på fronten. Således kan SOS-knappen findes lynhurtigt og man får dermed hurtigt hjælp. Sådan mener vi det skal være – Enkelt og ligetil.

Vælg det sikkerhedsniveau, som passer til jeres virksomhed og øg sikkerhedsniveauet på jeres arbejdsplads. Hvis I på et tidspunkt ønsker at ændre sikkerhedsniveau, kan dette klares via jeres Alarmselskabet Konto. Denne alarm forefindes kun i farven sort.

Additional information

Weight 100 g
Dimensions 15 × 15 × 8 cm
Abonnement

Tele Alarm, VIP Alarm