Det skal gå hurtigt med opsætning...

"Til min overfaldsalarm tilhører en app. Den gør at jeg hurtigt og enkelt kan opsætte min alarm. Det tager faktisk under 2 minutter..."

Thomas P-Vagt

Det er nemt og smart med app

Thomas DkPS

Alarmplatformen er måske din redning

Til at styre alarmsystemet har vi udviklet Alarmplatformen, som er et stykke avanceret software, som på få sekunder koordinerer kommunikationen imellem den der aktivere alarmen, alarmcentralen og videre ud til vagterne eller Politiet.

Alle alarmenheder har tilhørende app

Til alle Alarmselskabets alarmenheder følger der en app, som benyttes til at styre eller ændre opsætning på Overfaldsalarmen / Tryghedsalarmen. Til hver alarmenhed oprettes en bruger med eget brugernavn og adgangskode. Brugeren kan logge ind og se den rute, som enheden har gået eller kørt, og samtidig kan man se, hvor alarmen befinder sig netop nu.

Hver Overfaldsalarm / Tryghedsalarm har et unikt nummer, så det er nemt at finde frem til enheden, hvis den skulle blive væk. Alarmselskabets app’en kan også benyttes til at afmelde en eventuel fejlalarm. Skulle man ved en fejl aktivere sin alarm, kan man ved hjælp af app’en sende en besked til alle modtagere af alarmen, så de ved, at det var en fejl, og at alarmen skal ignoreres.

Når alarmen er gået, kan alle vagtselskaber og vagter, der er tilknyttet, med det samme følge med “live”, og de får hurtigt besked om, hvor de skal sætte ind. Efterfølgende kan de via deres app beskrive hændelsen med billeder, video og tekst, så man kan dokumentere hændelsen overfor myndigheder og andre.

Alarmerne kan også virke som “stand alone” – altså uden tilkobling af Alarmselskabets app.


Det er ganske GRATIS og så kan du tilmed få online vejledning...

Udfyld formen og få tilsendt et login til GSA Server.

Husk at afprøve vores Alarmplatform!

DOWNLOAD VORES APP

Hent Alarmselskabets App ned til din Smartphone.
Bemærk det kræver et login for at den kan benyttes.

IOS App er under udvikling!

Alarmselskabets Alarmplatform

Giver adgang til alle funktioner, nem at administrere og giver dig et hurtigt overblik.

Alle ser på samme Alarmplatform

Alarmplatformen viser samme billede til alle aktører. Det betyder, at du som kunde ser nøjagtigt det samme på skærmen, som alarmcentralen og vagtselskabet ser. Det gør det nemmere for alarmcentral, vagtselskab og virksomhed at kommunikere internt, så misforståelser undgås.

Vagtselskab og vagt kan på deres mobiltelefon følge alarmenhedens position, så snart alarmen aktiveres. På den måde sikrer vi, at det altid er den vagt, som er tættest på, der kommer dig eller din medarbejder til undsætning. Det giver hurtig udrykning og større tryghed til dine medarbejdere – og netop de to aspekter er Alarmselskabet’s vigtigste formål og absolut højeste prioritet.

Alarmplatformen får enderne til at mødes…

Alarmplatformen er stedet, hvor man som administrator skaber sig det store overblik. Her kan man opsætte flere Overfaldsalarmer eller Tryghedsalarmer og man kan nemt følge alle enhederne på det digitale oversigtskort.

Alarmplatformen er nem at overskue og kan betjenes af de fleste – også folk uden IT-kundskaber. Alarmselskabet sørger for grundig oplæring af den person, som skal betjene alarmplatformen i det daglige, og skulle der mod forventning opstå problemer, er I altid velkommen til at kontakte os.

Tanken bag sikkerhedsniveauet

Ikke alle virksomheder eller personer har samme behov for sikkerhed eller tryghed. Derfor kan du hos Alarmselskabet vælge det sikkerhedsniveau, som passer til din eller din virksomheds aktuelle behov. Skulle behovet ændre sig, er det nemt og hurtigt at tilpasse sikkerhedsniveauet.

Få en uforpligtende demo

Vil du se hvordan Alarmplatformen fungere i praksis?

Så tøv ikke med at kontakte os, så kommer vi gerne og giver en uforpligtende demonstartion af Alarmer, Alarmsystem og Alarmplatform.

Til demostrationen kan du samtidig få en demoalarm helt uden beregning i 30 dage...  

Vi håber at høre fra dig!


VIP Alarm >>>

såsom politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

Knappen på Butiksalarmen holdes nede i få sekunder - med det samme ringer enheden op til...

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på Butiksalarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, tilkalder de en privat vagt fra et lokalt vagtselskab, som hurtigt kan hjælpe med assistere personalet.

VIP Alarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på Butiksalarmen...

HJÆLP!!!

Butiksalarmen ringer med det samme op til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen og med det samme kører til stedet.

Tele Alarm >>>

VÆLG IMELLEM

Alarmselskabet har to sikkerhedsniveauer.
Forskellen på de to niveauer er at VIP Alarm har private vagter tilknyttet.

Tele Alarm

VIP Alarm

VIP Alarm >>>

såsom politi, ambulance samt de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

en døgnbemandet alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

Hold knappen på alarmen nede i få sekunder - med det samme ringer alarmen op til...

Ved overfald eller akut ulykke, trykkes der hurtigt på Alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, tilkalder de en privat vagt fra et lokalt vagtselskab, som hurtigt kan hjælpe med assistere.

VIP Alarm

Ved overfald eller akut ulykke, trykkes der hurtigt på Alarmen...

HJÆLP!!!

få sekunder efter ringer alarmen hurtigt op til en døgnbemandet alarmcentral, som med det samme...

De vil ved konstateret overfald, stille opkaldet videre direkte til Politiet, som tager over på sagen og med det samme kører til stedet.