Helt ny Serie 8 med indbygget GPS og 4G

Vi er glade for at kunne introducere vores helt nye overfalds- og tryghedsalarm med indbygget GPS samt 4G og 2-vejs kommunikation.

Alarmselskabets Serie 8 og henvender sig fortrinsvis til den professionelle, som har brug for en yderst effektiv og meget holdbar alarm. Selvom Serie 8 har mange funktioner, er den holdt i et meget enkelt design. Derfor er der kun to knapper på alarmen, én til at tænde og slukke for samt én stor SOS-knap på fronten. Således kan SOS-knappen findes lynhurtigt og man får dermed hurtigt hjælp. Sådan mener vi det skal være – Enkelt og ligetil.

Serie 8 er igennem et år blevet testet i samarbejde med Q-Park, som er et af Danmarks største P-selskaber. Vi vil sikre at både holdbarheden og funktionaliteten er helt i top. Derfor kan vi med god samvittighed give Serie 8 vores varmeste anbefaling, ønsker man personlig sikkerhed i absolut top-klasse.

Skal din virksomhed være nogle af de første i Danmark, med en 4G overfalds- eller tryghedsalarm, Så bestil din alarm nu på tlf. 8643 9100. Vi sidder klar på telefonen fra kl. 8.30 – 16.00 såfremt du har nogle spørgsmål.