DET ER GODT AT VIDE, AT NOGEN STÅR KLAR

"Skulle jeg pludselig stå i en situation, hvor jeg får brug for at trykke på overfaldsalarmen, så er det godt at vide, at Alarmsystemet helt automatisk sørger for, at hjælpen er på vej."

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Thomas P-Vagt

GODT AT VIDE, AT DER ALTID STÅR NOGEN KLAR

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

ALARMSYSTEM

Første del af alarmsystemet er vores døgnovervågede alarmcentral. Anden del er private vagtselskaber fra hele landet, som altid står klar til at hjælpe i en nødsituation. Tredje del er Alarmplatformen – Det helt centrale styresystem, der er placeret på vores sikre og døgnovervågede servere.

Tunstall Alarmcentral hos GSA Secure

folk står klar til at hjælpe 

Til Alarmselskabets Tele Alarm og VIP Alarm abonnement er der tilkoblet en døgnbemandet alarmcentral. Alarmcentralen er en vigtig del af hele alarmsystemet. De kan både se, hvor du befinder dig og kommunikere direkte med dig så snart alarmen aktiveres. Når alarmcentralen modtager en alarm, går der med det samme en række procedurer i gang. Det foregår altid på præcis samme måde, så man minimerer risikoen for fejl og sikrer, at alt dokumenteres korrekt.

På alarmcentralen kan de på skærmen se en “forholdsordre” du som kunde selv definerer. For eksempel kan du på forhånd bestemme, hvem der skal kontaktes i tilfælde af et overfald eller en ulykke. Er det en ansat i virksomheden eller en privat vagt der skal tilkaldes med det samme. Alt dette er beskrevet i forholdsordren. Samtidig dokumenterer vi alle hændelser. Lyden fra samtalen bliver optaget, og koordinater fra alarmenheden bliver logget, så man senere kan se hele hændelsesforløbet.

Rednings Ringen

Rednings Ringen er partner – som varetager alle alarmopkald.

Rednings-Ringen i Lemvig blev startet i 1960 af Bitten og Egon Breinholt Christensen. Sammen med dygtige og engagerede medarbejdere er virksomheden blevet drevet og udviklet som en moderne virksomhed.

Rednings Ringen

På alarmcentralen sidder et team af dygtige medarbejdere klar til at modtage alarmopkald fra hele Danmark – på alle tider af døgnet. Medarbejderne er godt uddannede, besidder en stor specialkompetence og flere af dem har mange års erfaring. Når de modtager alarmopkaldet, vil de viderestille til en af de kontaktpersoner, som er angivet i forbindelse med bestillingen af sikkerhedsløsningen.

Først når medarbejderne er sikre på, at alarmopkaldet er modtaget hos en kontaktperson, vil alarmcentralen slippe opkaldet. Det giver dig sikkerhed for, at et alarmopkald ikke strander på en telefonsvarer. Kan alarmcentralen ikke opnå forbindelse til en kontaktperson, bliver opkaldet videregivet til en privat vagt, som så køre ud for at hjælpe.

En privat vagt er altid klar i dit lokalområde

Som en del af alarmsystemet har vi et samarbejde med Sikringsvagten. Sikringsvagten er en paraply organisation med selvstændige vagtselskaber over hele landet, derudover har vi også flere private vagtselskaber tilkoblet. Det sikrer dig, at hjælpen altid er nær. 

Få tilknyttet et vagtselskab

I Alarmselskabets VIP Abonnement er der tilknyttet mindst et privat vagtselskab fra dit lokalområde. Derfor er der altid en kørende vagt, som kan komme dig eller din medarbejdere til undsætning, hvis alarmen aktiveres. Alle tilknyttet alarmsystemet dvs. alarmcentralen, vagtselskabet og vagten kan hele tiden følge, hvor alarmenheden befinder sig. Vagterne får besked via app’en på deres telefon, hvor de skal køre hen og samtidig bliver de guidet af alarmcentralen, som følger situationen fra start til slut.

Alle parter i alarmsystemet har samtidig adgang til den forholdsordre, du har angivet og derfor ved de præcist, hvordan de skal forholde sig, hvis alarmen aktiveres. Vagtens opgave er først og fremmest at komme dig til hjælp, uanset den situation du befinder dig i. Viser det sig at behovet er en anden redningsinstans sørger vagten for at denne bliver tilkaldt. Dernæst sørger vagten også for at dokumentere forløbet til evt. senere brug.

Sikringsvagten med næsten 100 vagtselskaber

Sikringsvagten

Sikringsvagten A/S blev etableret i 1999 med det formål at koordinere samarbejdet mellem en række vagtselskaber, sikringsinstallatører og kontrolcentraler. Ønsket var at kunne tilbyde deres kunder et stærkt, landsdækkende netværk og beredskab inden for vagt- og sikringsløsninger.

Sikringsvagten er i dag en paraplyorganisation med ca. 100 tilknyttede virksomheder. De er landsdækkende, og deres ydelser leveres af lokale fagfolk, som alle arbejder professionelt med sikrings- og vagtydelser. Det sikrer dig hurtig og kvalificeret hjælp, når du har brug for det. Ligesom du og din virksomhed har mulighed for at drage nytte af de mange kompetencer og erfaringer, som vores netværk rummer.

Sikring med privat vagtselskab kræver VIP abonnement eller tilkøb af klippekort.

Sikringsvagten Logo

Sikringsvagten er partner og varetager alarmpatrulje.

Vælg det sikkerhedsniveau, som passer virksomheden

Her en komplet gennemgang af de forskellige sikkerhedsniveauer:

Tele Alarm og VIP Alarm

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Knappen på alarmen holdes nede i få sekunder - med det samme er der kontakt til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere den nødstedte.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

HJÆLP!!!

Alarmen har med det samme kontakt til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

* Ved oprettelse i Alarmplatformen, definerer virksomhedens ansvarlige for personlig sikkerhed (EHS), hvem alarmen skal sendes til via en forholdsordre. (De rette personer) Forholdsordren fortæller alarmcentralen, hvem der skal tilkaldes i tilfælde af et alarmopkald. Denne forholdsordre kan virksomheden  hurtigt ændres uden yderligere omkostninger.

GSA Brochure

GIVER MIG SIKKERHED PÅ JOBBET

“Overfaldsalarmen fra Alarmselskabet, giver mig en større sikkerhed i hverdagen, og skaber dermed den tryghed, jeg har behov for, for at udfører mit arbejde effektivt. Det er godt at vide, at alarmen altid er lige ved hånden og skulle der ske noget, er hjælpen tæt på.”

Thomas P-Vagt

I brochuren finder du en beskrivelse af vores services til Overfaldsalarmen.

Alarmplatformen bag Alarmsystemet

Alarmselskabet har foruden alarmcentralen næsten 100 vagtselskaber med tilsammen mere end 1000 vagter at styre. For at dette skal virke perfekt hver eneste gang, kræver det hurtigt, stabilt og innovativt software. Vi kalder dette software Alarmplatformen.

TIL DEN BÆRBAR BUTIKSALARM

VELKOMMEN

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

2 minutters Demo...

Den Bærbar Butiksalarm er til brug ved akut behov for hjælp både inde- og udenfor butikken...

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

Bærbar Butiksalarm

Ved behov for hjælp, trykkes på den Bærbar Butiksalarm og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

Det behøver hverken være dyrt eller kompliceret at få et effektivt alarmsystem imod overfald og hjælp ved tyveri i butikken.

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om den Bærbar Butiksalarm.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp i butikken

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Knappen på alarmen holdes nede i få sekunder - med det samme er der kontakt til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere den nødstedte.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

HJÆLP!!!

Alarmen har med det samme kontakt til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

TIL ALARMSELSKABET

VELKOMMEN

2 minutters Demo...

En overfaldsalarm eller tryghedsalarmer er til brug ved akut behov for hjælp... Alarmen virker alle steder hvor der er mobil dækning.

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

OVERFALDS & TRYGHEDSALARM

Ved behov for hjælp, trykkes på alarmen og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

For en pris kun 149,- pr. måned kan du sikre en medarbejder i din virksomhed

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om personsikkerhed.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp alle steder