Cookie- og privatlivspolitik (GDPR)

Introduktion
Når du besøger Alarmselskabet´s website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold/din oplevelse. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Alarmselskabet lever op til gældende dansk lovgivning, herunder Databeskyttelsesloven – dvs. Lov nr. 502 af 23. maj 2018 samt EU’s databeskyttelsesforordning, (EU) 2016/679 af 27. april 2016.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan IKKE indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google
  • Amazon
  • WordPress
  • WooCommerce
  • Facebook
  • Instagram
  • Adobe
  • Microsoft
  • Really Simple SSL
  • Stripe
  • Applicate IT

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold. Heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på dette websted.

Hvis du skriver en kommentar på Alarmselskabet´s websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto og du logger ind på dette websted, vil Alarmselskabet opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver  indlægs ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Alarmselskabet´s website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Alarmselskabet indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Informationer som Alarmselskabet samler og gemmer

Alarmselskabet behandler almindelige persondata f.eks. navn, adresse, CPR-nummer, e-mail og betalingsoplysninger.

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har oplyst til Alarmselskabet. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Når du besøger Alarmselskabet´s webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvis at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvis kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber varer af Alarmselskabet, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål f.eks.:

  • Sender dig information om din konto og ordre
  • Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsæt din konto til vores webshop
  • Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Forbedre vores tilbud i webshoppen
  • Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer Alarmselskabet information om dig så længe, vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Alarmselskabet gemmer kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem. Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentaren og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er, så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderations kø.

For brugere som opretter sig på Alarmselskabet´s websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Sikkerhed
Alarmselskabet har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Alle medarbejder hos Alarmselskabet er autoriseret som personale hos et vagtselskab.

Alle medarbejdere er godkendt af myndighederne og omfattet af en tavshedspligt. Det betyder, at når du får besøg af en af Alarmselskabet´s medarbejdere, vil alle oplysninger vi måtte have tilgang til blive behandlet fortroligt. Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshop ledere adgang til:

Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes. Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.
Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles, om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@gsasecure.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Data Protection Officer er René Rodam som kan træffes på info@gsasecure.com eller ved at benytte en kontaktformular på denne side:

https://www.alarmselskabet.dk/kontakt/

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af adressen:

Alarmselskabet ApS
Niels Brocks Gade 10A
DK-8900 Randers C
Tel.: +45 8643 9100
CVR.: 35049509

Trediepartleverandører/ Third parties

Really Simple SSL and Really Simple SSL add-ons do not process any personal identifiable information, so the GDPR does not apply to these plugins or usage of these plugins on your website. You can find our privacy policy here.

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with an external service. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

 

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Knappen på Butiksalarmen holdes nede i få sekunder - med det samme ringer enheden op til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på Butiksalarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på Butiksalarmen...

HJÆLP!!!

Butiksalarmen ringer med det samme op til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Tele Alarm >>>

VÆLG IMELLEM

Alarmselskabet har to sikkerhedsniveauer.
Forskellen på de to niveauer er, at VIP Alarm har private vagter tilknyttet.

Tele Alarm

VIP Alarm

VIP Alarm >>>

såsom politi, ambulance samt de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

en døgnbemandet alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

Hold knappen på alarmen nede i få sekunder - med det samme ringer alarmen op til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved overfald eller akut ulykke, trykkes der hurtigt på Alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, tilkalder de en privat vagt fra et lokalt vagtselskab, som hurtigt kan hjælpe med assistere.

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved overfald eller akut ulykke, trykkes der hurtigt på Alarmen...

HJÆLP!!!

få sekunder efter ringer alarmen hurtigt op til en døgnbemandet alarmcentral, som du med samme kommer i direkte dialog med.

De vil ved konstateret overfald, stille opkaldet videre direkte til Politiet, som tager over på sagen og med det samme kører til stedet.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

TIL DEN BÆRBAR BUTIKSALARM

VELKOMMEN

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

2 minutters Demo...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Den Bærbar Butiksalarm er til brug ved akut behov for hjælp både inde- og udenfor butikken...

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

Bærbar Butiksalarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved behov for hjælp, trykkes på den Bærbar Butiksalarm og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Det behøver ikke være hverken dyrt eller kompliceret at få et effektivt alarmsystem imod overfald og tyveri i butikken.

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om den Bærbar Butiksalarm.

BESTIL DEN HERalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Det er enkelt at få akut hjælp i butikken