Vi har den store glæde at kunne fortælle, at et af Danmarks største parkeringsselskaber skifter alarmselskab

Adm. Direktør for Alarmselskabet, René Rodam, er selvsagt meget glad og tilfreds med, at Q-Park valgte os som deres fremtidige partner og leverandør af sikkerhedsløsning til deres p-vagter. Vi har arbejdet intensivt igennem en længere periode, for at optimere alarmsystemet til at kunne håndtere og administrere et så stort og topprofessionelt P-selskab som Q-Park.

Regionschef Mikael Beck hos Q-Park, som koordinerer alle overfaldsalarmer for Q-Park Danmark fortæller, at de P-vagter, som mødte ind på et fast mødested/kontor, benyttede sig af dele-overfaldsalarmer.
De P-vagter der ikke havde et fast mødested/kontor, havde deres egen personlige overfaldsalarm. Alle P-vagter havde derfor altid en overfaldsalarm med på arbejde, men Alarmselskabet kunne tilbyde en ny og væsentlig mere fleksibel løsning, således, at alle vores P-vagter i Danmark, kan få udleveret deres egen personlige overfaldsalarm.

Dette er en optimal løsning og den giver en væsentlig større tryghed hos os alle og især hos P-vagterne. Samtidig giver løsningen os mulighed for selv at administrere alle alarmenhederne via Alarmselskabets alarmplatform. Dette gør det nemt og overskueligt at danne sig et overblik over de mange overfaldsalarmer og vi skal ikke bruge så meget tid på administration. Mikael Beck tilføjer, at han er yderst tilfreds med den service Q-Park har modtaget fra Alarmselskabet. Har der været nogle spørgsmål eller forslag til tilretning af diverse, er dette blevet løst effektivt og lynhurtigt.

René Rodam fra Alarmselskabet konstaterer desuden, at der i dag skal bruges en helt anden form for personlig sikkerhed til p-vagter end tidligere. Vi ser, at der i stigende grad bliver brugt både verbalt, men også fysisk vold mod personer på arbejde. Derfor, er det blevet nødvendigt med en højere sikkerhed omkring personalet generelt. Lunten er blevet noget kortere og det er ikke lang tid siden, hvor der var en kedelig sag i medierne med en p-vagt, der blev overfaldet af flere gerningsmænd på åben gade. Det er altid irriterende at modtage en parkeringsafgift. Det har vi nok alle prøvet og det er der ikke meget sjov ved. Men det er selvfølgelig totalt uacceptabelt at overfalde en p-vagt, som kun udfører sit arbejde.

Alarmselskabet varetager den personlige sikkerhed for erhverv. Det kan både være i forbindelse med overfaldsalarmer, men også tryghedsalarmer og Bærbar Butiksalarmer, som har til formål at fremskaffe hurtig hjælp, hvis man skulle har akut brug for hjælp. Der er desværre stadig mange mennesker, som kommer ud for alvorlige ulykker på jobbet. Ofte arbejder de alene og har derfor ikke mulighed for at få hjælp fra kollegaer. Har de ikke en mobiltelefon? tænker man. En mobiltelefon er kun anvendelig, hvis man kan håndtere at låse den op og op til flere tryk for at få hjælp. Ofte er personen så chokeret, at de simpelthen ikke kan ringe 112. Lige der er en tryghedsalarm, hvor et enkelt tryk gør, at man kan få meget hurtig hjælp, alt afgørende for udfaldet.

Kontakt: Adm. Direktør René Rodam 8643 9100 mail@alarmselskabet.dk

Billedet: Til venstre: Mikael Beck, Regionschef Q-Park Til højre: René Rodam, Adm. Direktør Alarmselskabet