Brødrene Dahl satser på ny lille innovativ Bærbar Butiksalarm

”Da vi skulle have et nyt alarmsystem, til at forbedre sikkerheden for vores personale i butikkerne, valgte vi at gå nye veje og etablere et samarbejde med Alarmselskabet. Efter et godt møde, hvor repræsentanter fra Alarmselskabet kom på besøg og fremviste, hvor enkelt alarmsystemet og Bærbar Butiksalarm fungerede, var vi ikke i tvivl – vi havde fundet det rette match.

Vores krav var enkle. Det skulle være sikkert i brug, men også nemt for vores butikker at implementere i dagligdagen. I stedet for en masse forskellige kameraer- og stationære løsninger, er en Bærbar Butiksalarm meget nemmere at håndtere. Både for mig som sikkerhedschef og for vores personale i butikkerne. Alarmselskabets nye innovative Bærbar Butiksalarm gav os netop det enkle ”setup”, som passede til behovet om, at vores butikker hurtigt kunne implementere alarmen. Hver butik modtog en kasse indeholdende en Bærbar Butiksalarm og med under 5 minutters introduktion, var butikken i gang med alarmen – og introduktionen stod endda på emballagen.

Det er væsentligt for vores valg af alarm, at den virker overalt i butikken – også udenfor. Især ved åbne- og lukkevagter er det vigtigt, at vores personale hurtigt kommer i kontakt med kompetente folk, som kan sende assistance inden for få minutter.

Vi har samtidig valgt at benytte Alarmselskabets klippekortsløsning. På den måde kan vi holde den månedlige omkostning nede, men stadig have sikkerheden og servicen med privat vagt og det gælder til alle butikkerne. Det er smart og nemt at forholde sig til.

Vi har kun haft positive oplevelser omkring brugen af den Bærbare Butiksalarm. Vi kan derfor kun anbefale alarmen til alle virksomheder, som har et behov for at få styrket sikkerheden omkring sit personale” udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brødrene Dahl.