SKABER TRYGHED OVERALT PÅ JOBBET

Hvis man arbejder et sted, hvor risikoen for overfald følger med som en del af jobbet, er en overfaldsalarm fra Alarmselskabet et effektivt, sikkert og yderst nødvendigt stykke værktøj.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Læs her om
Overfaldsalarmer

MIN SIKKERHED ER DET VIGTIGSTE

Thomas P-Vagt

overfaldsalarm

En overfaldsalarm skal virke hver gang, man akut har brug for hjælp. Derfor leverer Alarmselskabet kun de absolut bedste og mest stabile alarmer. Vores alarmer er gennemtestet, i tæt samarbejde med flere af vores kunder. De  bliver løbende opdateret, således firmware altid er helt  “up to date”

Billedet: Til venstre: Mikael Beck, Regionschef Q-Park Til højre: René Rodam, Adm. Direktør Alarmselskabet.

Q-Park skifter til Alarmselskabet

Vi har den store glæde at kunne fortælle, at et af Danmarks største parkeringsselskaber - Q-Park skifter til Alarmselskabet.

Adm. Direktør for Alarmselskabet, René Rodam, er selvsagt meget glad og tilfreds med, at Q-Park valgte os som deres fremtidige partner og leverandør af sikkerhedsløsning til deres p-vagter. Vi har arbejdet intensivt igennem en længere periode, for at optimere alarmsystemet til at kunne håndtere og administrere et så stort og topprofessionelt parkeringsselskab som Q-Park.

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm
Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm
Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm
Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Effektiv personlig overfaldsalarm

En overfaldsalarm skal virke, når man har brug for den. Derfor leverer vi kun de bedste og mest stabile overfaldsalarmer. Alle udmærker sig ved at have en lang batteritid og en rigtig god holdbarhed. De er både støv- og vandtætte, så de kan holde til livet på arbejdspladsen. 

Serie 8 og henvender sig fortrinsvis til den professionelle, som har brug for en yderst effektiv og meget holdbar alarm. Selvom Serie 8 har mange funktioner, er den holdt i et meget enkelt design. Derfor er der kun to knapper på alarmen, én tænd/sluk knap samt én stor SOS-knap på fronten. Således kan SOS-knappen findes lynhurtigt og hjælpen er på vej. Sådan mener vi det skal være – enkelt og ligetil. Så fylder ikke meget mere end en æske tændstikker og er således yderst nem at betjene.

Har din virksomhed et specielt behov eller ekstra krav til alarmen, så kontakt os, så vi kan finde den helt rigtige løsning til jer.

Serie 8 er grundigt testet i samarbejde med Q-Park, som er et af Damarks største P-selskaber for at sikre, at holdbarheden og funktionaliteten er helt i top. Derfor kan vi med god samvittighed give Serie 8 vores varmeste anbefaling – ønsker man personlig sikkerhed i absolut top-klasse.

ALARMSELSKABET TILBYDER KORT FORTALT

Effektiv personsikring

Top professionel personsikring- alle dage, hele året – inklusiv helligdage.

Proff alarmcentral

Autoriseret alarmcentral med døgnbemanding og direkte opkald til Politi eller Ambulance.

Sikker overfaldsalarm

Markedets bedste og mest sikre 4G overfaldsalarm med 2-vejs kommunikation.

Private vagter

Mulighed for ekstra sikring af mere end 1000 sikkerhedsvagter fordelt over hele Danmark.

Smart Alarmplatform

Sikker alarmplatform – alle overfaldsalarmer opsættes, effektueres og kontrolleres.

Glade medarbejdere

Trygge rammer giver et godt arbejdsmiljø, glade medarbejdere og dertil tilfredse kunder.

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Knappen på alarmen holdes nede i få sekunder - med det samme er der kontakt til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere den nødstedte.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

HJÆLP!!!

Alarmen har med det samme kontakt til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Et hurtigt overblik på under 60 sek. Åbner i nyt vindue.

Sikkerheden har højeste prioritet

Vold og verbale overfald mod parkeringsvagter er nogle steder et stigende problem. ”Lunten på folket er blevet kortere med årene og de er meget hurtigere til verbalt at overfuse os.

Der er desværre en lille gruppe personer, som ikke har en automatisk stop knap, når først de er kørt ud af sporet”. Fortæller Thomas, som til daglig er P-vagt. Her optrappes situationen meget hurtigt og kan ende i en fysisk udadreagerende reaktion.

Det er ikke altid, at interaktionen mellem P-vagten og borgeren sker, hvor der er andre til stede og det SKAL være muligt for deres P-vagter at få den fornødne hjælp så hurtigt som muligt. Overfaldsalarmen har også det formål, at de virker forebyggende, så de tilspidsede situationer forhåbentlig bliver færre med tiden.

Alarmsystemet er et stærkt samarbejde imellem Alarmcentral og mange professionelle private vagter. Et effektivt værn til hurtig hjælp ved overfald.

GSA Brochure

GIVER MIG SIKKERHED PÅ JOBBET

“Overfaldsalarmen fra Alarmselskabet, giver mig en større sikkerhed i hverdagen, og skaber dermed den tryghed, jeg har behov for, for at udfører mit arbejde effektivt. Det er godt at vide, at alarmen altid er lige ved hånden og skulle der ske noget, er hjælpen tæt på.”

Thomas P-Vagt

I brochuren finder du en beskrivelse af vores services til Overfaldsalarmen.

Giver større tryghed

En af Alarmselskabets’s kunder driver et krisecenter og har derfor personale, som arbejder på alle tider af døgnet. De tilbyder husly og hjælper personer, som har været udsat for vold og trusler i hjemmet.

Beboerne er ofte presset psykisk og reagere derfor nogle gange ikke helt rationelt. Da en kollega en dag blev overfaldet af en beboer, følte mange sig efterfølgende utrygge for, at en lignende situation igen skulle opstå.

Det tog lederne af krisecenteret konsekvensen af og besluttede, at de skulle have overfaldsalarmer i huset. For som lederne siger ”Ingen skal være bange for at gå på job”.

Medarbejderne er meget glade for, at ét enkelt tryk på overfaldsalarmen er nok. Det medfører at personalet hurtigt kan hjælpe beboerne som tiltænkt.

Kontakt vores salgs og support team på +45 8643 9100 for at høre mere om, hvordan vi kan sikre Jeres personlige sikkerhed.

Hvilke erhverv kan have gavn af en overfaldsalarm?

Alle, som i deres arbejde har interaktion med andre personer kan i princippet blive udsat for overfald eller trusler og dermed have brug for en overfaldsalarm.
Dog er der alligevel nogle brancher, som skiller sig ud, da risikoen for overfald/trusler her er væsentlig større end normalt. Vi har beskrevet nogle af dem herunder.

I arbejdet med udsatte af forskellige karakter, kan man aldrig forudsige, hvordan personen vil agere ud fra omgivelserne. Usikkerheden i en situation, hvor man er bevidst om, at hjælpen i form af evt. en kollega måske er langt væk eller slet ikke tilstede, kan reduceres betydeligt i form af en Overfaldsalarm. Vælges der et abonnement inkl. alarmcentral er hjælpen ikke længere væk end ét tryk på alarmen og der kan kommunikeres direkte med hjælpen i den anden ende.
Undersøgelsen fra ’Arbejdsmiljø og helbred i Danmark 2018’ viser, at ikke mindre end 30,7 pct. af social- og sundhedsassistenter har været udsat for fysisk vold og hele 32 pct. har været udsat for trusler om vold på arbejdspladsen.

Det er rigtig mange forskellige slags mennesker i forskellige aldre og fysisk form som der mødes dagligt. Tiden til at være der for mennesket er der ikke meget af, hvilket kan gøre, at en situation kan eskalere hurtigt og udvikle sig voldsomt.

Som P-vagt møder man mange forskellige slags mennesker. Mange er måske stressede over tiden og fare hurtigt op ved udsigten til en uforudset udgift, som en p-bøde nogle gange er. Nogle bliver endda så hidsige, at de ikke kan kontrollere sig selv og hvor trusler om vold og volden selv ikke er langt fra ord til handling.
Man kan være ret udsat som chauffør. Det kan være alt lige fra overfald til ulykker, man ikke kan forudsige. Når man køre med andre mennesker, ved man aldrig hvilken situation man har sat sig selv i. Man ved aldrig, om det er nogle, som har tænkt sig at snyde f.eks. med betaling eller hvor i landet man skal hen – hvor kommer hjælpen fra? Alt afhængig af situationen, er det slet ikke sikkert man har mulighed for at kalde på hjælp eller håndtere en mobil telefon, hvis man har sådan en på sig. Det er her en Overfaldsalarm fra GSA Secure kan hjælpe.
I arbejdet som dørmand, har man ofte kontakt til mennesker som er påvirkede af den ene eller anden substans. Det er et udsat job, som er en nødvendighed for at opretholde ro og orden. Desværre, er det ikke altid alle, der er lige enige i, de beføjelser en dørmand har for netop at kunne udføre sit job. Det føre ofte til konflikter, som meget hurtigt kan eskalere, hvor hurtig hjælp er en nødvendighed. Ikke bare for dørmanden men også den anden involverede part for at sikre mest mulig sikkerhed omkring situationen.

Der er selvfølgelig mange flere brancher, som kan have gavn af en Overfaldsalarm, som ikke er beskrevet her. Hvor ens arbejde gør, man er mere udsat end andre og den personlige sikkerhed meget hurtigt kan blive sat på prøve. Hvor en Overfaldsalarm gør, at man er i bedre stand til at udføre sit job, da muligheden for hurtig hjælp er lige ved hånden.

Alarmsystemet er din granti for effektiv alarm

Vi introducerer et helt nyt unikt alarmsystem, der giver en unik sikkerhed, da kommunikationen i alarmsystemet, fungere med hele tre forskellige metoder til at få alarmsignalet sikkert frem til modtageren:

  • SMS Alarm: Ved alarm sender enheden SMS med info til alarmcentral.
  • Tele Alarm: Ved alarm ringer enheden automatisk op til alarmcentralen.
  • Data Alarm: Ved alarm sender enheden data i ”skyen” til alarmplatformen.

Alarmsystemet sikre dig at skulle du komme i en nødsituation, så slipper vi dig ikke førend du er i sikkerhed og i trygge omgivelser. Hermed får du ikke bare en alarm. Du får en overfaldsalarm, der er tre gange så sikker. Alarmselskabet kan som de eneste på markedet leverer denne unikke, specifikke og yderst effektive løsning.

vi har transparente priser og derfor ingen overraskelser

En Telealarm er:

Tryghed til alle ansatte.

Virker overalt, både indenfor og udenfor.

Yderst effektiv med opkald til alarmcentral.

Direkte kontakt til politi ved overfald.

En VIP Alarm+ er:

Tryghed til alle ansatte.

Virker overalt, både indenfor og udenfor.

Yderst effektiv med opkald til alarmcentral.

Direkte kontakt til politi ved overfald.

Tilkald af vagt fra privat vagtselskab.**

Alarmkørsel med simpel klippekortløsning.

*Bemærk – Opstartspris er pr. enhed. Læs det med småt og hent vores aftalevilkår nederst på siden.
**VIP Alarm+ er inkl. én (1) alarmkørsel om året. Har I bruge for flere alarmkørelser, vil vi anbefale et klippekort. Dette er enkelt og nemt at overskue og I har altid privat vagter til at hjælpe og assistere i nødsituationer. Uden klippekort er prisen for én alarmkørsel med privat vagt kr. 1.999,- ex. moms. Ved bestilling af flere alarmenheder kan der være rabatter at opnå. Kontakt os i dag for at få et tilbud.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man - tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 - 15.00.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man - tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 - 15.00.

Prøv en demoalarm

Nu kan du afprøve en Demo alarm helt uden beregning i 30 dage. Hermed får du nemlig mulighed for at teste Overfalds- Trygheds- eller Butiksalarm i det miljø, hvor den dagligt skal virke. Samtidig får du også mulighed for at afprøve Alarmplatfomen og Alarmselskabets App.

Udfyld formen og klik på send. Så kontakter vi dig med henblik på at opsætte en demoalarm til dig.

På forhånd tak!


TIL DEN BÆRBAR BUTIKSALARM

VELKOMMEN

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

2 minutters Demo...

Den Bærbar Butiksalarm er til brug ved akut behov for hjælp både inde- og udenfor butikken...

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

Bærbar Butiksalarm

Ved behov for hjælp, trykkes på den Bærbar Butiksalarm og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

Det behøver hverken være dyrt eller kompliceret at få et effektivt alarmsystem imod overfald og hjælp ved tyveri i butikken.

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om den Bærbar Butiksalarm.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp i butikken

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Knappen på alarmen holdes nede i få sekunder - med det samme er der kontakt til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere den nødstedte.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

HJÆLP!!!

Alarmen har med det samme kontakt til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

TIL ALARMSELSKABET

VELKOMMEN

2 minutters Demo...

En overfaldsalarm eller tryghedsalarmer er til brug ved akut behov for hjælp... Alarmen virker alle steder hvor der er mobil dækning.

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

OVERFALDS & TRYGHEDSALARM

Ved behov for hjælp, trykkes på alarmen og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

For en pris kun 149,- pr. måned kan du sikre en medarbejder i din virksomhed

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om personsikkerhed.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp alle steder