VELKOMMEN TIL

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

VELKOMMEN TIL

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

Et autoriseret alarmselskab med vokseværk

Alarmselskabet har kun fokus på den personlige sikkerhed på arbejdspladsen. Derfor arbejder vi hårdt og målrettet på, at blive danske virksomheders foretrukne valg, når det gælder deres medarbejderes trivsel, tryghed og sikkerhed på jobbet. Alarmselskabet er selvfølgelig autoriseret til at modtage alarmopkald og behandle persondata sikkert og forsvarligt.

Baggrunden for Alarmselskabet

For nogle år siden opstod en idé, udfra et tidligere udviklet koncept, ved navn Telefon Transformer. Denne Telefon Transformer, havde den gode egenskab, at den kunne lave et alarmopkald blot ved tryk på en enkelt knap. Stod man i en nødsituation kunne man dermed hurtigt få den rette hjælp. Denne funktion tænkte vi, at mange andre kunne have gavn af!

Efter grundig research og udarbejdelse af en forretningsplan, blev der fundet en række dygtige investorer, som også kunne se muligheden i at gøre alarmenheden mobil og dermed meget nem at bruge for alle mennesker. Med et kapitalindskud gik det pludselig stærkt i den lille startup-virksomhed.

Der skulle udvikles helt nyt innovativt software til at håndtere hele alarmsystemet. Altså kommunikationen imellem kunder, alarmcentral og vagter. Det trak i begyndelsen lidt tænder ud, men vi stod til sidst med et yderst effektivt alarmsystem, som på daværende tidspunkt kun kunne de vigtigste funktioner. Med disse lancerede vi dette effektive personlige sikkerheds koncept – og vi har den dag i dag flere store nationale og internationale kunder på Alarmplatformen. Her iblandt Brdr. Dahl (Saint-Gobain) og Q-Park.

Udviklingen af Alarmplatformen og selve alarmsystemet stopper selvfølgelig aldrig. I et tæt samarbejde med vores kunder, som kommer med rigtig mange gode ideer og indspark til forbedringer og videreudviklingen, vil vi fortsat have fokus på at forbedre sikkerheden for alle personer, som vil have større tryghed på deres job.

Vi er altid online

Alarmserver har en oppetid på 99,99% af tiden. Går en server ned, tager en anden over.

Dine data er i skyen

Alle personlige data er krypteret og ligger trygt og sikkert på døgnovervågede servere.

Alt bliver testet

Alle alarmenheder bliver opsat og omhyggeligt testet i Danmark, så de er klar til brug fra dag et.

Altid hurtig support

Alarmselskabet garanterer hurtig og effektiv support. Vi svarer oftest inden for kort tid.

Personerne bag Alarmselskabet

Vi ser os selv som et stærkt team, som brænder for at skabe større tryghed for alle, der har brug for ekstra sikkerhed i deres hverdag.

Michael Schlünssen

Partner og bestyrelsesmedlem

Sidder i bestyrelsen for Alarmselskabet.

Michael er medejer og direktør i selskabet Sensor ECS A/S, som arbejder med salg og markedsføring af indlejrede PC-produkter, industrielle computere og skærme.

Michael Pedersen

Partner og bestyrelsesmedlem

Sidder i bestyrelsen for Alarmselskabet.

Michael er medejer og direktør i IT virksomheden Applicate IT, som udvikler nye softwareløsninger til både den private og offentlige sektor.

Frank Halle

Partner og bestyrelsesmedlem

Sidder i bestyrelsen for Alarmselskabet.

Frank Halle er direktør og sikringskonsulent i selskabet Mols Sikring, som installerer tyverialarmer og sikringssystemer fortrinsvis til kunder bosiddende på Djursland.

Visionen for Alarmselskabet

Vores nyskabende og særdeles brugervenlige alarmplatform er det, der først og fremmest adskiller Alarmselskabet fra andre sikkerhedsløsninger. Vi arbejder hårdt på at udvikle, optimere og perfektionere en helt ny softwareplatform, der på enkel og genial vis fungerer som bindeled mellem kunde og alarmcentral og mellem alarmselskabet og den enkelte vagt. Det giver overblik og sikrer hurtig udrykning, når behovet opstår.

Vores vision er, at vores unikke alarmsystem kan være med til at øge sikkerheden for alle dem, der har brug for ekstra tryghed i det daglige.

  • Overordnet mål med visionen 30% 30%
  • Konceptudvikling 75% 75%
  • Marketing 35% 35%
  • Brand kendskab 10% 10%
  • App udvikling 60% 60%
  • Platform udvikling 65% 65%
  • Alarmenhed udvikling 90% 90%

Statusbaren viser, hvor langt vi er nået i udviklingen inden for de forskellige områder, vi arbejder med. Målet er naturligvis, at samtlige bjælker når tæt på de 100% inden for den nærmeste fremtid. Bliver opdateret løbende…

 

Autoriseret Alarmselskab

Alarmselskabet er et danskejet alarmselskab, som er autoiseret af myndighederne til at varetage alarmopkald og vi følger selvfølgelig alle regler jævnfør persondata og dermed GDPR.

En del af Sikringsvagten

Alarmselskabet er medlem af Sikringsvagten og samarbejder med flere danske aktører omkring sikkerhed inden for flere forskellige brancher.