Står du for EHS og Risk Prevention?

Environmental Health and Safety og Risk Prevention er blevet noget af det vigtigste i en virksomhed. Medarbejdernes sikkerhed står over alt andet og her skal man ikke gå på kompromis med de sikkerhedssystemer, som benyttes både internt og eksternt i virksomheden. Tryghedsalarmen er et yderst effektivt værktøj til at højne dine medarbejders sikkerhed i hverdagen.

Læs her om Sikkerhedsalarmer

Alarmselskabet Personlig sikkerhedAlarmselskabet Personlig sikkerhed

Velkommen til GSA SecureTM

GSA Secure er for dig, der ønsker at skabe en tryg og sikker hverdag for dine medarbejdere. Vi sætter den personlige sikkerhed i højsædet og arbejder hårdt på at sikre, at alle kan føle sig trygge på deres job. Med en Overfaldsalarm eller Tryghedsalarm fra GSA Secure får du samtidigt et effektivt alarmsystem sammenkoblet med en overskuelig og brugervenlig alarmplatform. Tryghed på arbejdspladsen – alt i én samlet enkel løsning.

Baggrunden

Ulykker på arbejdspladsen forkommer desværre selvom virksomheden gør sit yderste for at undgå det. Ulykken sker ofte der, hvor ingen havde forventet ulykken ville opstå.

Arbejder I eksempelvis med maskiner eller andet farligt værktøj, hvor der er høj risiko for, at der kan ske en ulykke? Det er ofte en af de risiko områder, hvor en lille indsats, kan få en meget stor betydning, skulle en ulykke opstå.

Alt afgørende er, næsten altid, at hjælpen kommer hurtigt frem og ikke mindst meget præcist til det sted hvor ulykken er sket. Her kan minutter, ja nogle gange sekunder være afgørende for, om hændelsen kommer ud med et positivt resultat. Nu er der sjældent noget positivt ved en ulykke. Men når uheldet først er sket, er det godt at vide, at alle tiltag for at forhindre årsagen til at ulykkken kunne opstå er gennemført. Og dernæst har taget sine forbehold, så medarbejderne altid kan få den nødvendige hjælp.

Prøv en Tryghedsalarm i 30 dage uden beregning. Er I ikke tilfreds med alarmen, sender I den blot retur. GSA Secure har altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og en helt igennem transparent forretningsmodel – uden skjulte gebyrer.

Udbytte

Det er klart at undgå ulykker helt er absolut det mest optimale. Det næstbedste er, at skulle en ulykke alligevel opstå, er man bevidst om, at medarbejderen har sikkerhedsudstyret, som gør, at vedkommen altid og meget hurtigt kan få den hjælp, som behøves.

Gevinsten for virksomheden er indlysende – en tryg medarbejder er lig med en stabil medarbejder. Ikke alle medarbejdere vil indrømme det ved direkte konfrontation: Er du tryg på jobbet? Nogle vil svare, at det ikke er nødvendigt, da ulykker kun sker for alle de andre og måske i et lidt barsk “arbejdermiljø” er det kun “tøsedrenge”, som benytter ekstra sikkerhedsudstyr. Det har du givet hørt før. Men når ulykken er indtruffet og hjælpen var lang tid om at nå frem, bliver holdningen ofte en anden.

Alle ved, at glade og trygge medarbejdere er en altafgørende faktor for, at hele virksomheden trives og det kan helt sikkert aflæses direkte på bundlinjen. Bundlinjen er selvfølgelig vigtig, men lige så vigtigt er det omdømme virksomheden har blandt medarbejdere og deres familie, kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt vores salgs og support team øverst på siden eller ring +45 8643 9100 for at høre mere om Tryghedsalarmen. GSA Secure har altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og en helt igennem transparent forretningsmodel – uden skjulte gebyrer.

GSA Brochure

 Download en brochure

Sikkerhedsalarmen fra Alarmselskabet, giver alle medarbejder en meget større tryghed i hverdagen. Skulle man komme ud for en ulykke kan man med et hurtigt tryk på alarmen, sende en alarm til eksempelvis kollegaer, leder eller direkte til vores alarmcentral. Således kan de hurtigt sørge for at få hjælpen frem til den nødstedte medarbejder.

I brochuren finder du en kort beskrivelse af vores services.

Metoden

Til GSA Secure Tele-, Kombi-, og VIP Alarm abonnement er tilkoblet en døgnbemandet alarmcentral.

Alarmcentralen er en vigtig del af beredskabet. De kan se, hvor du befinder dig og kommunikerer med dig så snart alarmen aktiveres. Når alarmcentralen modtager en alarm, går der med det samme en række procedurer i gang. Det foregår altid på præcis samme måde, så man minimerer risikoen for fejl og sikrer, at alt dokumenteres korrekt.

I GSA Secure VIP Abonnement er der desuden tilknyttet mindst ét privat vagtselskab fra dit lokalområde. Derfor er der altid en vagt, som kan komme dig eller din medarbejder til undsætning, når alarmen aktiveres. Alarmcentralen, vagtselskabet og vagten kan ved alarm hele tiden følge, hvor alarmenheden befinder sig på deres skærme. Det betyder, at selvom du skulle blive forsøgt flyttet eller du befinder dig i et køretøj, der bevæger sig, kan du være sikker på, at hjælpen nok skal nå frem.

Kontakt vores salgs og support team øverst på siden eller ring +45 8643 9100 for at høre mere om Tryghedsalarmen. GSA Secure har altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og en helt igennem transparent forretningsmodel – uden skjulte gebyrer.

Environment, health and safety (EHS)

Miljø (E), sundhed (H) og sikkerhed (S) (EHS) er en disciplin og specialitet, der implementerer praktiske aspekter af miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejdet. Kort sagt, er det hvad organisationer/virksomheder skal gøre for at sikre, at deres aktiviteter ikke skader nogen.

Løsningen

GSA Secure Alarmplatform viser samme billede til alle aktører. Det betyder, at du som kunde ser nøjagtigt det samme på skærmen, som alarmcentralen og vagtselskabet ser. Det gør det nemmere for alarmcentral, vagtselskab og virksomhed at kommunikere så misforståelser undgås.

Alarmcentralen kan se, hvor vagterne befinder sig ved alarm. På den måde sikrer vi, at det altid er den vagt, som er tættest på, der kommer dig eller din medarbejder til undsætning. Det giver hurtig udrykning og større tryghed til dine medarbejdere – og netop de to aspekter er GSA Secures vigtigste formål og absolut højeste prioritet.

Alarmplatformen er nem at overskue og kan betjenes af de fleste – også folk uden IT-kundskaber. GSA Secure sørger for grundig oplæring af den person, som skal betjene alarmplatformen i det daglige, og skulle der mod forventning opstå problemer, er I altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt vores salgs og support team øverst på siden eller ring +45 8643 9100 for at høre mere om Tryghedsalarmen. GSA Secure har altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og en helt igennem transparent forretningsmodel – uden skjulte gebyrer.

Hvem kan have gavn af en Tryghedsalarm?

Alle kan jo i princippet komme ud for en ulykke og dermed have brug for en Tryghedsalarm.
Dog er der alligevel nogle brancher, som skiller sig ud, da risikoen for ulykker her er væsentlig større end normalt. Vi har beskrevet nogle af dem herunder.

Ved alenearbejde skal der altid træffes forholdsregler som sikrer trygge arbejdsforhold og forhindrer at man udsættes for unødig frygt for alenearbejde. Desuden skal der sikres, at man har mulighed for at tilkalde hjælp hurtigt. En Tryghedsalarm fra GSA Secure er en af de forholdsregler man som virksomhed kan træffe og tilbyde sine ansatte i forbindelse med alenearbejdet. Det kan være man er den eneste, der er tilstede på arbejdspladsen, eller man er alene i en afdeling i en større virksomhed, hvor det er svært at få fat i en leder eller en kollega.

 

Som skovarbejder kan alenearbejde forekomme. Selvom der er strenge krav til sikkerheds udstyret, og der måske er aftalt, at man skal ringe til sin kollega/chef på aftalt tidspunkt for at informere om, hvor man befinder sig, kan ulykken indtræde kort efter. Det er ikke sikkert man har mulighed for at tilkalde hjælp, eller man har rykket position siden man informerede baglandet. Hvad så? Ulykkens karakter variere, men finder man sig i den situation, at kender man ikke den nøjagtige position, eller ikke kan betjene mobil telefonen, kan en Tryghedsalarm fra GSA Secure være svaret. Et enkelt tryk og hjælpen er på vej, uanset hvilket abonnement der vælges. 

Som håndværker kan man ofte være alene ude på forskellige opgaver, hvor man både arbejder i højden og med forskellige maskiner. Når man er af sted alene, hvordan er man så dækket, hvis man kommer ud for en ulykke? Kan man betjene en mobil telefon? hvis man er faldet af stilladset/taget, har skåret sig selv, eller på anden vis er kommet til skade, eller telefonen er gået i stykker i ulykken. Hvordan får man hjælp? Med en Tryghedsalarm fra GSA Secure, som kan klipses fast i f.eks. bukserne, kan man ved et enkelt tryk få hurtigt hjælp uanset valget af abonnement.

Man kan være ret udsat som chauffør. Det kan være alt lige fra overfald til ulykker, man ikke kan forudsige. Køre man f.eks. med forskelligt gods og skal håndtere både gaffeltruck og kran for at leverer varen, kan dette ofte foregå afsides. Det betyder, at kommer du til skade ved flytningen af varen, hvor kommer hjælpen fra? Alt afhængig af skaden karakter, er det slet ikke sikkert man er i stand til at kalde på hjælp, håndtere en mobil telefon hvis man har sådan en på sig. Her vil en Tryghedsalarm fra GSA Secure være meget behjælpeligt. Ved kun et tryk i ca. 3 sekunder er der hjælp på vej uanset, hvilken løsning der vælges.

Inden for industrien er der mange arbejdsopgaver, hvor man som medarbejder er eksponeret for fare. Operere man store industrimaskiner, vedligeholder maskiner ect., arbejder i højderne eller på anden måde arbejder i risikozonen, hvor risikoen for ulykker forhøjes ved alenearbejde, er tryghed i højsædet. Kommer man i klemme eller på anden måde tilskade, hvor det at betjene en mobil telefon måske ikke er muligt, skal det være nemt at få hjælp. 

Det er her Tryghedsalarmen fra GSA Secure kommer til sin ret. Ingen svær betjening, ét enkelt tryk på Tryghedsalarmen og hjælpen er på vej.

 

Der er mange andre brancher, hvor usikkerheden ved arbejdet er til stede. Det kunne være et bosted eller krisecenter, hvor man ved arbejdet er udsat og trygheden i at vide, at hjælpen er lige ved hånden gør måske man bedre kan håndtere ens valgte arbejde.

Vælg en Tryghedsalarm som er stabil og sikker

Serie 8 er et godt bud på en Tryghedsalarm, som kan holde til det meste. Den bruges af rigtig mange, er gennem testet og yderst stabil.

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Fås i Sort

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med bælteclips

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med STOR SOS knap!

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Lille af størrelse og
simpel opladning

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hurtig og enkel oplader

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Fås i Sort

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med bælteclips

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med STOR SOS knap!

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Lille af størrelse og
simpel opladning

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hurtig og enkel oplader

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

GSA Secure Serie 8 leveres fuldt funktionsdygtig og klar til brug med præ-installeret SIM-kort. Der er absolut INGEN tekniske opsætninger!

Størrelse: 64 x 39 x 19 mm  Vægt: 55g

Mobilnetværk: TDC eller Telenor 2G/3G/4G GSM/GPRS. Frekvens: 2G: 900/1800MHz 3G HSPA: B1/B8 4G LTE CAT-1: B1/B3/B7/B8/B20

GPS følsomhed: Tracking: -165dBm. Re-acquisition: -160dBm. Acquisition: -148dBm. GPS nøjagtighed: 5-10 meter

Farve: Sort

Alarmcentralen kan se hvor enheden befinder sig via GPS direkte, indbygget 2-vejs kommunikation når der afgives alarm.

Kapasitet: 1100mAh. Standby tid: op til 7 Dage. Arbejdstid: max. 72 timer

Garanti: 1 år. Skulle enheden gå i stykker efter garantiens udløb eller bortkomme, kan en ny enhed erhverves for opstartsprisen.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man – tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 – 15.00.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan også trykke på knappe herunder for at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man. – tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 – 15.00.

Prøv en effektiv personalarm

Udfyld formen og klik på send. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at finde en optimal løsning til din virksomhed.

Vi ser frem til at høre fra dig.


GSA Secure er et alarmselskab, som står for sikkerhed af personer i deres erhverv.

GSA Server er alarmplatformen, som styrer og kontrollerer alle sikkerhedsfunktioner.

GSA Protect er indgangen for vagtselskaber og personer inden for sikkerhedsbranchen.