For mig er det vigtigt, at der er styr på sikkerheden.

Så sover konen også meget bedre om natten...

Til forhandlere af SOS Farmer Alarm

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

Så kan du hurtigt og nemt bestille en yderst effektiv SOS Farmer Alarm for

Skal din bedre halvdel have bedre søvn om natten?

KUN 149,- pr. md.

Pris for SOS-alarmen kun 1349,-

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

Så bestil en effektiv
SOS Farmer Alarm for

Skal din bedre halvdel
også have bedre søvn?

KUN 149,-
pr. md.

Pris for SOS-alarmen kun 995,-

Nu sover konen meget bedre om natten...

SOS Farmer Alarm fra Alarmselskabet

Alarmselskabet er for dig, der ønsker at skabe en tryg og sikker hverdag for dine medarbejdere. Vi sætter den personlige sikkerhed i højsædet og arbejder hårdt på at sikre, at alle kan føle sig trygge på deres job. Tryghed på arbejdspladsen – alt i én samlet løsning.

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

arbejder alene

arbejder med landbrugsmaskiner

arbejder i et ekstremt miljø

arbejder hvor der ingen adresse er

arbejder i lukket rum eller siloer

Eller ikke kan sproget så godt

HVEM KAN BRUGE EN SOS FARMER ALARM?

Hvis man eksempelvis:

Mange andre medarbejdere kan have brug for tryghed, ekstra beskyttelse og hurtig hjælp når de går på arbejde. Her kan en SOS-Alarm til erhverv være til stor hjælp.

Ring 8643 9100 eller send os en besked nederst på siden. Vi hjælper gerne med en effektiv og sikker løsning!

Testet i samarbejde med SEGES

For at sikre at holdbarhed og funktionalitet af SOS Farmer Alarmen er helt i top, er alarmerne løbende blevet testet i samarbejde med SEGES Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. Det har været en stor fornøjelse for Alarmselskabet at samarbejde med SEGES omkring test af SOS Farmer Alarmen.

Helt fra begyndelsen blev vi taget godt imod hos SEGES i Århus. Allerede på det første møde blev det besluttet at teste SOS Farmer Alarm hos SEGES´ egne testgårde “Forsøgsstation Grønhøj” og “Forsøgsgård Bøgildgård” samt hos svinefarmer John Jakobsen i Østjylland.

Vi fik hurtigt mange brugbare informationer fra alle teststeder. På denne baggrund er Farmer Alarmen blevet optimeret ad flere omgange. Alarmselskabet er yderst taknemmelig over, at SEGES ville deltage i testen og håber, at SOS Farmer Alarmen bliver til stor glæde for mange landmænd.

Det højeste antal ulykker i seks år

s

Fakta om ulykker i landbruget

Antallet af arbejdsulykker i landbruget er det højeste i seks år, og landbruget er dermed fortsat en af de farligste brancher at arbejde i. Det viser en aktindsigt som landbrugsavisen har fået hos Arbejdstilsynet.

&

En stigning på næsten 73 procent

Den seneste opgørelse fra Arbejdstilsynet viser, at antallet af arbejdsulykker i landbruget er steget fra 708 i 2019 til 798 i 2020. Det svarer til en stigning på næsten 13 procent. Siden 2015 er der konstateret en stigning på hele 73%.

r

Malkekvæg giver mange ulykker

Langt størstedelen af ulykkerne i landbruget sker i kvægstaldene og forbindelse med pasning og avl af malkekvæg, men også i marken, når der arbejdes med dyrkning af korn og i smågrisestaldene sker der en del ulykker.

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

SOS Farmer Alarmen er for alle som arbejder i landbruget

Vi har arbejdet intensivt på et nyt alarmsystem, som effektivt kan skabe større tryghed for alle udsatte medarbejdere i landbruget.

Arbejder man eksempelvis alene, kan en SOS Farmer Alarm give stor sikkerhed, for hurtig og effektiv hjælp, skulle en nødsituation opstå.

Du tænker måske at det givet er en dyr affære at anskaffe sig en SOS-alarm? Vi introducere nu et helt nyt alarmkoncept, hvor du kan bestille en SOS Farmer Alarm til en pris på kun 1349 kr og et månedligt abonnement til kun 149 kr.

Alt dette er vel og mærke inkl. døgnovervåget alarmcentral med direkte kontakt til Politi og Ambulance eller brandvæsen.

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

SOS Farmer Alarm har indbygget 4G, gps, mikrofon og højtaler 

Alarmenheden Serie 1 henvender sig til alle  landmænd, som har brug for en yderst effektiv og meget holdbar SOS-Alarm. Selvom alarmenheden har mange funktioner, er den holdt i et meget enkelt design.

Netop derfor har SOS-alarmen kun to knapper, én til at tænde og slukke for samt én stor SOS-knap på fronten. Således kan SOS-knappen lynhurtigt findes og man får dermed hurtigt hjælp. Sådan mener vi det skal være – Enkelt og ligetil.

SOS Farmer Alarmen på billedet – model Serie 1 er testet i samarbejde med SEGES Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. for at sikre, at holdbarheden og funktionaliteten er helt i top.

Serie 1 har indbygget automatisk “demoalarm”. Som betyder at du hele døgnet, nemt kan teste, om alle alarmenhedens funktioner er 100% i orden. Derfor kan vi med god samvittighed give SOS Farmer Alarmen vores varmeste anbefaling – ønsker man personlig sikkerhed i absolut topklasse.

FORHANDLERE AF SOS FARMER ALARM

Autoriseret Alarmselskab

Alarmselskabet er et danskejet alarmselskab, som er autoiseret af myndighederne til at varetage alarmopkald og vi følger selvfølgelig alle regler jævnfør persondata og dermed GDPR.

En del af Sikringsvagten

Alarmselskabet er medlem af Sikringsvagten og samarbejder med flere danske aktører omkring sikkerhed inden for flere forskellige brancher.