Står du for EHS og Risk Prevention?

Environmental Health and Safety og Risk Prevention er blevet noget af det vigtigste i en virksomhed. Medarbejdernes sikkerhed står over alt andet og her skal man ikke gå på kompromis med de sikkerhedssystemer, som benyttes både internt og eksternt i virksomheden. Tryghedsalarmen er et yderst effektivt værktøj til at højne dine medarbejders sikkerhed i hverdagen.

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Læs her om
Tryghedsalarmer

Velkommen til GSA SecureTM

GSA Secure er for dig, der ønsker at skabe en tryg og sikker hverdag for dine medarbejdere. Vi sætter den personlige sikkerhed i højsædet og arbejder hårdt på at sikre, at alle kan føle sig trygge på deres job. Med en Overfaldsalarm eller Tryghedsalarm fra GSA Secure får du samtidigt et effektivt alarmsystem sammenkoblet med en overskuelig og brugervenlig alarmplatform. Tryghed på arbejdspladsen – alt i én samlet enkel løsning.

Hvorfor vælge en Tryghedsalarm?

Ulykker på arbejdspladsen forkommer desværre selvom virksomheden gør sit yderste for at undgå det. Ulykken sker ofte der, hvor ingen havde forventet ulykken ville opstå.

Arbejder I eksempelvis med maskiner eller andet farligt værktøj, hvor der er høj risiko for, at der kan ske en ulykke? Det er ofte en af de risiko områder, hvor en lille indsats, kan få en meget stor betydning, skulle en ulykke opstå.

Alt afgørende er, næsten altid, at hjælpen kommer hurtigt frem og ikke mindst meget præcist til det sted hvor ulykken er sket. Her kan minutter, ja nogle gange sekunder være afgørende for, om hændelsen kommer ud med et positivt resultat. Nu er der sjældent noget positivt ved en ulykke. Men når uheldet først er sket, er det godt at vide, at alle tiltag for at forhindre årsagen til at ulykkken kunne opstå er gennemført. Og dernæst har taget sine forbehold, så medarbejderne altid kan få den nødvendige hjælp.

Prøv en Tryghedsalarm i 30 dage uden beregning. Er I ikke tilfreds med alarmen, sender I den blot retur. GSA Secure har altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og en helt igennem transparent forretningsmodel – uden skjulte gebyrer.

Gevinsten for virksomheden

Det er klart at undgå ulykker helt er absolut det mest optimale. Det næstbedste er, at skulle en ulykke alligevel opstå, er man bevidst om, at medarbejderen har sikkerhedsudstyret, som gør, at vedkommen altid og meget hurtigt kan få den hjælp, som behøves.

Gevinsten for virksomheden er indlysende – en tryg medarbejder er lig med en stabil medarbejder. Ikke alle medarbejdere vil indrømme det ved direkte konfrontation: Er du tryg på jobbet? Nogle vil svare, at det ikke er nødvendigt, da ulykker kun sker for alle de andre og måske i et lidt barsk “arbejdermiljø” er det kun “tøsedrenge”, som benytter ekstra sikkerhedsudstyr. Det har du givet hørt før. Men når ulykken er indtruffet og hjælpen var lang tid om at nå frem, bliver holdningen ofte en anden.

Alle ved, at glade og trygge medarbejdere er en altafgørende faktor for, at hele virksomheden trives og det kan helt sikkert aflæses direkte på bundlinjen. Bundlinjen er selvfølgelig vigtig, men lige så vigtigt er det omdømme virksomheden har blandt medarbejdere og deres familie, kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt vores salgs og support team øverst på siden eller ring +45 8643 9100 for at høre mere om Tryghedsalarmen. GSA Secure har altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og en helt igennem transparent forretningsmodel – uden skjulte gebyrer.

GSA Brochure

 Download en brochure

Tryghedsalarmen fra Alarmselskabet, giver alle medarbejder en meget større tryghed i hverdagen. Skulle man komme ud for en ulykke kan man med et hurtigt tryk på alarmen, sende en alarm til eksempelvis kollegaer, leder eller direkte til vores alarmcentral. Således kan de hurtigt sørge for at få hjælpen frem til den nødstedte medarbejder.

I brochuren finder du en kort beskrivelse af vores services.

Hvordan gør vi det?

Til GSA Secure Tele-, Kombi-, og VIP Alarm abonnement er tilkoblet en døgnbemandet alarmcentral.

Alarmcentralen er en vigtig del af beredskabet. De kan se, hvor du befinder dig og kommunikerer med dig så snart alarmen aktiveres. Når alarmcentralen modtager en alarm, går der med det samme en række procedurer i gang. Det foregår altid på præcis samme måde, så man minimerer risikoen for fejl og sikrer, at alt dokumenteres korrekt.

I GSA Secure VIP Abonnement er der desuden tilknyttet mindst ét privat vagtselskab fra dit lokalområde. Derfor er der altid en vagt, som kan komme dig eller din medarbejder til undsætning, når alarmen aktiveres. Alarmcentralen, vagtselskabet og vagten kan ved alarm hele tiden følge, hvor alarmenheden befinder sig på deres skærme. Det betyder, at selvom du skulle blive forsøgt flyttet eller du befinder dig i et køretøj, der bevæger sig, kan du være sikker på, at hjælpen nok skal nå frem.

Kontakt vores salgs og support team øverst på siden eller ring +45 8643 9100 for at høre mere om Tryghedsalarmen. GSA Secure har altid gratis fragt, konkurrencedygtige priser og en helt igennem transparent forretningsmodel – uden skjulte gebyrer.

Environment, health and safety (EHS)

Miljø (E), sundhed (H) og sikkerhed (S) (EHS) er en disciplin og specialitet, der implementerer praktiske aspekter af miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejdet. Kort sagt, er det hvad organisationer/virksomheder skal gøre for at sikre, at deres aktiviteter ikke skader nogen.

Hvem kan have gavn af en Tryghedsalarm?

Alle kan jo i princippet komme ud for en ulykke og dermed have brug for en Tryghedsalarm.
Dog er der alligevel nogle brancher, som skiller sig ud, da risikoen for ulykker her er væsentlig større end normalt. Vi har beskrevet nogle af dem herunder.

Ved alenearbejde skal der altid træffes forholdsregler som sikrer trygge arbejdsforhold og forhindrer at man udsættes for unødig frygt for alenearbejde. Desuden skal der sikres, at man har mulighed for at tilkalde hjælp hurtigt. En Tryghedsalarm fra GSA Secure er en af de forholdsregler man som virksomhed kan træffe og tilbyde sine ansatte i forbindelse med alenearbejdet. Det kan være man er den eneste, der er tilstede på arbejdspladsen, eller man er alene i en afdeling i en større virksomhed, hvor det er svært at få fat i en leder eller en kollega.

 

Som skovarbejder kan alenearbejde forekomme. Selvom der er strenge krav til sikkerheds udstyret, og der måske er aftalt, at man skal ringe til sin kollega/chef på aftalt tidspunkt for at informere om, hvor man befinder sig, kan ulykken indtræde kort efter. Det er ikke sikkert man har mulighed for at tilkalde hjælp, eller man har rykket position siden man informerede baglandet. Hvad så? Ulykkens karakter variere, men finder man sig i den situation, at kender man ikke den nøjagtige position, eller ikke kan betjene mobil telefonen, kan en Tryghedsalarm fra GSA Secure være svaret. Et enkelt tryk og hjælpen er på vej, uanset hvilket abonnement der vælges. 

Som håndværker kan man ofte være alene ude på forskellige opgaver, hvor man både arbejder i højden og med forskellige maskiner. Når man er af sted alene, hvordan er man så dækket, hvis man kommer ud for en ulykke? Kan man betjene en mobil telefon? hvis man er faldet af stilladset/taget, har skåret sig selv, eller på anden vis er kommet til skade, eller telefonen er gået i stykker i ulykken. Hvordan får man hjælp? Med en Tryghedsalarm fra GSA Secure, som kan klipses fast i f.eks. bukserne, kan man ved et enkelt tryk få hurtigt hjælp uanset valget af abonnement.

Man kan være ret udsat som chauffør. Det kan være alt lige fra overfald til ulykker, man ikke kan forudsige. Køre man f.eks. med forskelligt gods og skal håndtere både gaffeltruck og kran for at leverer varen, kan dette ofte foregå afsides. Det betyder, at kommer du til skade ved flytningen af varen, hvor kommer hjælpen fra? Alt afhængig af skaden karakter, er det slet ikke sikkert man er i stand til at kalde på hjælp, håndtere en mobil telefon hvis man har sådan en på sig. Her vil en Tryghedsalarm fra GSA Secure være meget behjælpeligt. Ved kun et tryk i ca. 3 sekunder er der hjælp på vej uanset, hvilken løsning der vælges.

Inden for industrien er der mange arbejdsopgaver, hvor man som medarbejder er eksponeret for fare. Operere man store industrimaskiner, vedligeholder maskiner ect., arbejder i højderne eller på anden måde arbejder i risikozonen, hvor risikoen for ulykker forhøjes ved alenearbejde, er tryghed i højsædet. Kommer man i klemme eller på anden måde tilskade, hvor det at betjene en mobil telefon måske ikke er muligt, skal det være nemt at få hjælp. 

Det er her Tryghedsalarmen fra GSA Secure kommer til sin ret. Ingen svær betjening, ét enkelt tryk på Tryghedsalarmen og hjælpen er på vej.

 

Der er mange andre brancher, hvor usikkerheden ved arbejdet er til stede. Det kunne være et bosted eller krisecenter, hvor man ved arbejdet er udsat og trygheden i at vide, at hjælpen er lige ved hånden gør måske man bedre kan håndtere ens valgte arbejde.

Vælg en Tryghedsalarm som er stabil og sikker

Serie 8 er et godt bud på en Tryghedsalarm, som kan holde til det meste. Den bruges af rigtig mange, er gennem testet og yderst stabil.

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Fås i Sort

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med bælteclips

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med STOR SOS knap!

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Lille af størrelse og
simpel opladning

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hurtig og enkel oplader

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Fås i Sort

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med bælteclips

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Med STOR SOS knap!

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Lille af størrelse og
simpel opladning

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og ButiksalarmAlarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hurtig og enkel oplader

Alarmselskabet

Alarm Serie 8

GSA Secure Serie 8 leveres fuldt funktionsdygtig og klar til brug med præ-installeret SIM-kort. Der er absolut INGEN tekniske opsætninger!

Størrelse: 64 x 39 x 19 mm  Vægt: 55g

Mobilnetværk: TDC eller Telenor 2G/3G/4G GSM/GPRS. Frekvens: 2G: 900/1800MHz 3G HSPA: B1/B8 4G LTE CAT-1: B1/B3/B7/B8/B20

GPS følsomhed: Tracking: -165dBm. Re-acquisition: -160dBm. Acquisition: -148dBm. GPS nøjagtighed: 5-10 meter

Farve: Sort

Alarmcentralen kan se hvor enheden befinder sig via GPS direkte, indbygget 2-vejs kommunikation når der afgives alarm.

Kapasitet: 1100mAh. Standby tid: op til 7 Dage. Arbejdstid: max. 72 timer

Garanti: 1 år. Skulle enheden gå i stykker efter garantiens udløb eller bortkomme, kan en ny enhed erhverves for opstartsprisen.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Benyt enten kontaktformularen nederst på siden eller klik på knappen, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Ellers er du velkommen til at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man – tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 – 15.00.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan også trykke på knappe herunder for at ringe på tlf. 8643 9100. Telefonen er åben man. – tors. fra kl. 8.30 til 16.00 og fredag fra kl. 8.30 – 15.00.

Prøv en demoalarm

Nu kan du afprøve en Demo alarm helt uden beregning i 30 dage. Hermed får du nemlig mulighed for at teste Overfalds- Trygheds- eller Butiksalarm i det miljø, hvor den dagligt skal virke. Samtidig får du også mulighed for at afprøve Alarmplatfomen og Alarmselskabets App.

Udfyld formen og klik på send. Så kontakter vi dig med henblik på at opsætte en demoalarm til dig.

På forhånd tak!


GSA Secure er et alarmselskab, som står for sikkerhed af personer i deres erhverv.

GSA Server er alarmplatformen, som styrer og kontrollerer alle sikkerhedsfunktioner.

GSA Protect er indgangen for vagtselskaber og personer inden for sikkerhedsbranchen.

TIL DEN BÆRBAR BUTIKSALARM

VELKOMMEN

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

2 minutters Demo...

Den Bærbar Butiksalarm er til brug ved akut behov for hjælp både inde- og udenfor butikken...

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

Bærbar Butiksalarm

Ved behov for hjælp, trykkes på den Bærbar Butiksalarm og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

Det behøver hverken være dyrt eller kompliceret at få et effektivt alarmsystem imod overfald og hjælp ved tyveri i butikken.

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om den Bærbar Butiksalarm.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp i butikken

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Knappen på alarmen holdes nede i få sekunder - med det samme er der kontakt til...

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere den nødstedte.

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarmalarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

VIP Alarm

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

HJÆLP!!!

Alarmen har med det samme kontakt til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

TIL ALARMSELSKABET

VELKOMMEN

2 minutters Demo...

En overfaldsalarm eller tryghedsalarmer er til brug ved akut behov for hjælp... Alarmen virker alle steder hvor der er mobil dækning.

HJÆLP!!!

HVOR OG HVORDAN DEN VIRKER

OVERFALDS & TRYGHEDSALARM

Ved behov for hjælp, trykkes på alarmen og på få sekunder, er der kontakt til en døgnbemandet alarmcentral...

SOS!!!

alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Alarmen har 2-vejs kommunikation og kan dermed have direkte kontakt til vores døgnbemandet alarmcentral.

Alarmen har indbygget GPS-tracker og alarmcentralen kan dermed hele tiden følge hvor alarmen befinder sig.

Alarmen har indbygget SIM-kort til kommunikation via mobilnettet. Kan benytte både 2G, 3G og 4G

Alarmen er bygget i solid plast med metalspænde til fastgørelse i f.eks. bælte eller bukserem.

Alarmen er tilkoblet vores Alarmplatform som konstant overvåger, at den altid virker efter hensigten.

Alarmen har indbygget automatisk testalarm og direkte kontakt til kundeservice hos Alarmselskabet.

Tages hurtigt i brug. Absolut ingen teknisk opsætning!

Alarmselskabet Overfaldsalarm, Tryghedsalarm og Butiksalarm

Hvordan kan
vi hjælpe dig?

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere personalet.

Alarmcentralen vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

Brdr. Dahl har valgt at benytte den
Bærbar Butiksalarm i deres butikker

Brdr. Dahl. var på udgik efter et alarmsystem som kunne sikre deres medarbejdere i ydertimerne, hvor de ofte arbejder alene.

Det skulle være et enkelt men effektivt system, som gjorde det nemt for medarbejderne at få hurtig hjælp, skulle det blive nødvendigt. De valgte Alarmselskabet til at håndtere medarbejdernes sikkerhed.

"Fordi det var et enkelt system og en rigtig fornuftig pris som vi blev præsenteret for. Vi er yderst tilfredse med den service vi har fået og hvor enkelt og nemt systemet er at bruge i hverdagen." Udtaler Sus Nielsen, EHS og Risk Prevention hos Brdr. Dahl.

LÆS MERE HER

ELLER KONTAKT OS HER

For en pris kun 149,- pr. måned kan du sikre en medarbejder i din virksomhed

Kontakt os i dag på 8643 9100 eller mail@alarmselskabet.dk for at for at høre mere om personsikkerhed.

BESTIL DEN HER

Det er enkelt at få akut hjælp alle steder